HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Focus žonglerski krožnik

8.60 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES40507

Žonglerski komplet vsebuje 3 plastične plošče premera 23,5 cm in palico dolžine 51 cm.

Dodaj med priljubljene
Žonglerska plošča Focus je pripomoček za vadbo in zabavna igra za otroke in odrasle. Cilj igre je, da ploščo zavrtite s palico in uravnotežite z vrtljivo ploščo na palici. Sčasoma lahko preizkusite različne trike. Žonglirajte z več ploščami eno na drugi. Če imate drugo palico (v paketu je samo 1x palica), lahko plošče premaknete z ene palice na drugo. Žonglerska plošča Focus je primerna tako za začetnike kot za napredne žonglerje. V paketu je plastična palica in tri vrste barvnih plošč za žongliranje. Želimo vam veliko potrpljenja in zabave.
Lastnosti:
  • Material: plastika
  • premer plošče: 23,5 cm
  • Dolžina palice: 51 cm
OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli