OBVESTILO: DELAVNI ČAS SREDA 8-12 ter od 14-17h

Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

Mini Curling 120 x 28 cm

18.00 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 116

Koda: ES36998

Miniaturna različica olimpijskega športa Curling. Igra je primerna za otroke in odrasle, doma, v pisarni in na počitnicah.

Dodaj med priljubljene
Ste ljubitelj olimpijskega športa Curling? Zdaj se lahko igrate z družino in prijatelji z zmanjšano različico Mini Curling. Namizni mini Curling vključuje sijajno igralno površino dimenzij 120 x 28 cm in 8 kamnov v dveh barvah. Kamni so narejeni iz ABS plastike z notranjo kovinsko kroglico ima premer 26 mm in težo 20 g. Ta zabavna igra je primerna za odrasle in otroke, starejše od 6 let. Tablico Mini Curling lahko igrate v zaprtih prostorih in na prostem - doma, v pisarni, med zabavo, na počitnicah - le imejte ravno površino in začnete igrati! Celoten paket te igre ima dimenzije 36 x 7,5 x 7,5 cm in teža 470 g.
Lastnosti:
  • ploščo velikosti: 120 x 28 cm
  • 8 igralnih kamnov v dveh barvah
  • Kamni so narejeni iz ABS plastike z notranjo kovinsko kroglico
  • Premer kroglice: 26 mm
  • Teža kroglice: 20 g
  • primerno za odrasle in otroke, starejše od 6 let
  • dimenzije: 36 x 7,5 x 7,5 cm
  • teža kompleta: 470 g
OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli