DELAVNI ČAS TOREK 16.7. 9-16h

Otroška igra hitra žoga modra

3.45 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 90

Koda: ES34698

Igra hitra žoga je zabavna igra za otroke in njihov razvoj telesne pripravljenosti ter osnovnih interaktivnih veščin. Izdelana je iz kvalitetnega ABS materiala, primeren za notranjo in zunanjo uporabo.

Dodaj med priljubljene
Igra hitra žoga je športno zabavna otroška igra, ki bo zabavala vaše otroke v prostem času. Igra pozitivno vpliva na izboljšanje telesne pripravljenosti, predvsem na zgornji del telesa in rok ter povečuje praktično znanje in odzivnost. Ta igra pomaga tudi pri razvijanju osnovnih socialnih interaktivnih veščin Igra hitra žoga je je izdelana iz kakovostnega, nestrupenega ABS-a (izredno trpežna tehnična plastika z visoko odpornostjo na udarce in primerna za vse vremenske razmere), zato je primerna za notranjo in zunanjo uporabo. Vsi deli so gladki, zato ni nevarnosti poškodbe. Igra je primerna za otroke, starejše od 3 let. Teža žoge je 0,09 kg.
Igra je zasnovana za dve osebi, vsaka oseba bo prevzela ročaje in jih z raztegovanjem poslala drugi osebi.
Lastnosti:
  • Material: ABS
  • Teža: 0,09 kg
  • za otroke starejše od 3 let
  • Primerno za notranjo in zunanjo uporabo
OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki

Igra nogomet

od 3.45 €
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli