HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Igra nogomet

Koda: ES34699X

Igra nogomet je preprosta športna igra za otroke, za njihovo zdravo gibanje in aktivno preživljanje prostega časa. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo, za otroke, starejše od 3 let

Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   ES34700 Igra nogomet modra Na zalogi 0 mesecev
Kol.:
3.00 € Dodaj v košarico
   ES34699 Igra nogomet rdeča Preveri zalogo 0 mesecev
Kol.:
3.00 € Dodaj v košarico

Igra nogomet ni samo zabavna igra, ampak tudi pozitivno vpliva na izboljšanje koordinacije telesa in telesne pripravljenosti, še posebej za krepitev nog in povečanje vzdržljivosti. Igra nogomet je sestavljena iz krogle premera 12 cm in podstavka z 14 cm notranjega premera. Podstavek je izdelanega iz visoko kakovostnega, nestrupenega ABS-a, ki povezuje prosojno poliuretansko nit dolžine 70 cm. Žoga je zelo lahka, tako da pri uporabi ni nevarnosti poškodb. Primerna je za otroke starejše od 3 let. Skupna teža igre je 0,08 kg.

Lastnosti:

  • Material: ABS
  • žoga premera 12 cm
  • podstavka z 14 cm notranjega premera
  • poliuretanska nit dolžine 70 cm
  • Teža: 0,08 kg
  • za otroke starejše od 3 let
  • Primerno za notranjo in zunanjo uporabo

OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Sorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli