OBVESTILO: DELAVNI ČAS SREDA 8-12 ter od 14-17h

Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

Ringo obroč Merco 15,5 cm

4.35 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 319

Koda: ES16914

Ringo obroč, premera 15,5 cm, iz gume, teža 250 g, z igro razvijmo reflekse, reakcijo hitrosti, prostorsko orientacijo, agility, kondicijo.

Dodaj med priljubljene
Ringo je igra, ki razvija skoraj vse človeške lastnosti, ki so potrebne v današnjem življenju - reflekse, reakcijo hitrosti, prostorsko orientacijo, agility, kondicijo. Igra se s polnimi gumijastimi obroči na igrišču z enakimi dimenzijami kot igrišče za odbojko. Cilj igre je, da spravimo obroč v nasprotnikovo igrišče.
Lastnosti:
  • premer: 15,5 cm
  • material: polna guma
  • teža: 250 g
  • pakiranje: 1 kos
  • barva: naključna (rdeča, modra, zelena, rumena)
OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli