OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

Rokavice za lovljenje žoge naključne barve

6.90 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES37843

Zabavna igra za otroke in odrasle, zahvaljujoč kateri vadite opazovanje, hitrost in natančnost. Primerno za dom, vrt in počitnice.

Dodaj med priljubljene
Merco rokavica za lovljenje žoge je zabavna igra za otroke in odrasle, zahvaljujoč kateri vadite opazovanje, hitrost in natančnost. Rokavico za lovljenje žoge lahko uporabljate doma, na vrtu, v parku in na dopustu. Z rokavico lahko trenirate sami ali pa se lahko igrate v skupini s prijatelji. Zahvaljujoč dejstvu, da je celoten komplet enostavno zložljiv, ga lahko preprosto vzamete s seboj na dopust in lahko svoj prosti čas preživite aktivno. Celoten komplet vsebuje eno rokavico (plastika + tkanina) in dve plastični kroglici s premerom 3 cm. Teža paketa 120 g.
Lastnosti:
  • Material: plastika + tkanina
  • dve plastični žogici s premerom 3 cm
  • Teža: 120 g
OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli