Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

Rubikova kocka 3x3 , 5,5cm, 60g

3.60 €

Zaloga v našem skladišču: DA

Na zalogi pri dobavitelju: 138

Koda: ES64578

Rubikova kocka je osnovna mehanska uganka za otroke in odrasle. Dolžina stranice 5,5 cm, 60 g.

Dodaj med priljubljene

Rubikova kocka je po vsem svetu znana kot osnovna mehanska uganka, pri kateri morate vse strani povezati v isto barvo. Ta sestavljanka v obliki kocke razvija logično razmišljanje in spomin. Najboljši lahko rešijo kocko tudi v nekaj sekundah, potrebno je le malo vaje in razumevanja osnovnega principa uganke. Ta kocka je izdelana iz ABS plastike z dolžino roba 5,5 cm in težo približno 60 g. Rubikova kocka je odlična uganka za otroke (+6) in odrasle.

Lastnosti:

  • material: ABS plastika
  • dolžina stranice: 5,5 cm
  • teža: 60 g

OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki

Igra nogomet

od 3.45 €
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli