CENJENE KUPCE OBVEŠČAMO, NAROČENO DOBAVLJAMO NEMOTENO, VENDAR DO PREKLICA OSEBNI OBISK V POSLOVALNICI NI MOŽEN

ČE IMATE OPCIJO IZBERITE PLAČILO PO PREDRAČUNU, da se izognete nepotrebnim osebnim kontaktom. DOSTAVE NA DOM ZAENKRAT OSTAJAJO NEMOTENE. 

DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI JE ŠE VEDNO HITRA. V VEČINI PRIMEROV  5-10 DNI OD NAROČILA

HVALA za razumevanje.  Ostanite zdravi, ostanite doma.

trampolini ter dodatna oprema za trampolin kot so obrobe, zaščitne mreže, ponjave, pokrivala za trampolin, lestve za trampolin itdTrampolin je odlično telovadno orodje za celo družino za zabavno in zdravo preživljanje prostega časa. Narejen je v skladu z najstrožjimi varnostnimi standardi z velikim poudarkom na visoki kakovosti in natančni obdelavi vseh komponent. Sestavni del trampolina so ogrodje, obroba za trampolin, ponjava za trampolin in zaščitna mreža za trampolin, ki varuje in preprečuje padce. Na voljo so vam tudi drugi dodatki za trampolin, kot je pokrivalo za trampolin, stopnice za trampolin, zaščitna pena za palice, vzmeti za trampolin, čepi za napenjanje mreže za trampolin in ostala potrebna oprema za varno skakanje po napravi. V opisih posameznih izdelkov najdete podatke glede nosilnosti, maksimalne obremenitve in ostala opozorila. Trampolin mora obvezno stati na ravni podlagi. Če potrebujete pomoč pri nakupu nas vsekakor kontaktirajte.

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli