HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

trampolini ter dodatna oprema za trampolin kot so obrobe, zaščitne mreže, ponjave, pokrivala za trampolin, lestve za trampolin itdTrampolini za otroke in dodatna oprema za trampoline

Trampolin je odlično telovadno orodje za celo družino za zabavno in zdravo preživljanje prostega časa. Narejen je v skladu z najstrožjimi varnostnimi standardi z velikim poudarkom na visoki kakovosti in natančni obdelavi vseh komponent. Sestavni del trampolina so ogrodje, obroba za trampolin, ponjava za trampolin in zaščitna mreža za trampolin, ki varuje in preprečuje padce. Na voljo so vam tudi drugi dodatki za trampolin, kot je pokrivalo za trampolin, stopnice za trampolin, zaščitna pena za palice, vzmeti za trampolin, čepi za napenjanje mreže za trampolin in ostala potrebna oprema za varno skakanje po napravi. V opisih posameznih izdelkov najdete podatke glede nosilnosti, maksimalne obremenitve in ostala opozorila. Trampolin mora obvezno stati na ravni podlagi. Če potrebujete pomoč pri nakupu nas vsekakor kontaktirajte.

Trampolini v naši ponudbi so izdelani iz kakovostnega materiala, zaradi katerega jih boste brez skrbi lahko uporabljali več let. Otroci jih obožujejo. S tem, ko skačejo po njih, pa se lahko dodobra rekreirajo in razvijajo svoje motorične sposobnosti. S trampolinom jih boste odvrnili od računalniških ekranov in jim omogočili svojevrstno zabavo. Sploh v času karantene je bila skrb za rekreacijo otrok lahko pravi izziv. Z nakupom trampolina boste otrokom omogočili razgibavanje kar pred vašo domačo hišo. Izbirate lahko med zunanjimi in notranjimi trampolini.

Če trampolin že imate, pa je nefunkcionalen zgolj en del njega, lahko situacijo popravite z nakupom dodatkov za trampolin. Sem spadajo ponjave, stopnice, obroba, čepi za napenjanje mreže, zaščitna pena in zaščitna mreža, vzmeti in zaščitno pokrivalo. Trampolin, ki se nahaja na prostem, je treba namreč zaščititi pred različnimi vremenskimi vplivi. Mreža za trampolin zagotavlja varno skakanje, saj sploh manjšim otrokom preprečuje, da bi se pri dejavnosti poškodovali oziroma padli z njega. Ko se odločate za ponjavo za trampolin, morate preveriti, da je ta res kakovostna in kompaktna. Ob dolgotrajni uporabi trampolina je to prvi del, ki se lahko uniči in ga je treba zamenjati. Trampolin za otroke predstavlja posebno doživetje, vendar pa se jim pri tej dejavnosti radi pridružijo tudi odrasli.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli