Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

rezervni deli za trampoline kot so obroba za trampolin, ponjava za trampolin, mreža za trampolin

Rezervni deli in dodatki za trampoline

Želite trampolin močneje zavarovati ali preprosto potrebuje nov del? V kategoriji ostali dodatki za trampolin najdete vse kar potrebuje trampolin za nemoteno delovanje. Tukaj lahko najdete sidro in vzmeti za trampolin, stopnice za višje trampoline, najdejo se tudi vijaki za palice, pritrdilni nosilci za ogrodje, čepi za napenjanje mreže, nadomestne nosilne palice, zaščitno krilo, nadomestni deli okvirja ter seveda ponjave za trampolin in obrobe zanj. Med dodatki za trampoline boste seveda našli tudi zaščitno peno za palice za trampolin.


Kadar je trampolin na prostem ga je potrebno zaščititi pred različnimi vremenskimi razmerami. Za zaščito trampolina so na voljo pokrivala. Kakovosten in trpežen material bo poskrbel za trampolin v času dežja in snega, sončnega sevanja in mehanskih poškodb. Pokrivala za trampolin vašem trampolinu zagotovijo višjo stopnjo zaščite in dolgoletno uporabo.


Ponjava za trampolin se s časom lahko izrabi in tako je potrebna nova. V ponudbi imate na voljo odskočne ponjave za trampolin narejene iz trpežnega materiala. Na voljo so v različnih velikostih, zato preverite premer, število zank za vzmeti ter dolžino vzmeti oziroma premer ponjave saj pri velikosti 305 cm prihaja do različic pri proizvodnji.


Varnost je pri vsaki igri in igralih zelo pomembna. Obrobe za trampolin preprečijo možnost poškodbe otroka in trampolina. Obrobe za trampoline so narejene iz odpornega materiala in omogočajo hitro in enostavno montažo. Poskrbite za varnost in si pridobite svojo obrobo za trampolin že danes. Pri nakupu obrobe za trampolin morate prav tako izmeriti premer vašega trampolina.


Zaščitne mreže za trampolin preprečujejo morebiten padec s trampolina. Varnost otroka bo z zaščitno mrežo za trampolin tako zagotovljena. Zaščitna mreža ima seveda odprtino za vhod, ki je zavarovana z zadrgo in varnostno ključavnico, ki tako še poveča varnost na trampolinu. Pred nakupom preverite premer in število nog oziroma palic vašega trampolina. Poskrbite za varnost svojih otrok in mrežo zamenjajte na vsake 2-3 leta še preden se močno raztrga.


KAKO IZBRATI PRAVI REZERVNI DEL ZA TRAMPOLIN:


Kako izbrati ponjavo za trampolin

Izmera ponjave

PONJAVA: Pri nakupu rezervne ponjave, moramo prešteti število vzmeti ter premeriti zunanji rob ogrodja trampolina. Pri ponjavah za trampoline 305 cm, smo pozorni tudi na mero črnega dela ponjave merjeno, brez ''ušes'' ali pa na dolžino vzmeti ki pripadajo trampolinu, saj obstajata pri 305 trampolinih dva tipa ponjave, en tip za trampoline ki imajo vzmeti dolge cca 14cm in drug tip ki ima vzmeti dolge cca18cm. Pri nakupu prodajalcu omenite za kak tip potrebujete ponjavo.


Dobro je da vemo, da bo pri merjenju ogrodja trampolina za cca 5 cm odstopanja saj prihaja do razlik v merjenju skrajno zunanjega dela ogrodja. To pomeni, da če smo dobili mero ogrodja našega trampolina 300 cm, bomo morali kupiti ponjavo veliko 305 cm. Če ste v dilemi katero ponjavo kupiti, lahko mero preverite na vašem računu ali škatli. Če pa tega nimate, pa se orientirajte po zgornjem nasvetu.
Izmera obrobe

Kako izbrati obrobo za trampolin


Da bi izbrali pravo velikost obrobe za trampolin, moramo vedeti le premer zunanjega dela ogrodja trampolina. Obroč poskušamo meriti po sredini.

Dobro je da vemo, da bo nekaj odstopanja. To pomeni, da če smo dobili mero ogrodja našega trampolina 300 cm, bomo morali kupiti obrobo veliko 305 cm. Če ste v dilemi katero obrobo kupiti, lahko mero preverite na vašem računu ali škatli. Če pa tega nimate, pa se orientirajte po zgornjem nasvetu.


Pri izbiri obrobe za trampoline z notranjo mrežo je dobro da kupite standardno obrobo, če kupujete obrobo za trampolin ki ima zunanjo mrežo in vzmeti dolge 18cm pa je bolje kupiti širšo obrobo.


Kako izbrati pravo mrežo za trampolin

Pri nakupu mreže potrebujemo nekaj več podatkov, in sicer število palic trampolina ali število nog, premer zunanjega roba trampolina ter ali imamo notranje ali zunanje napenjanje mreže.

Izmera mrežeIzmerite premer trampolina po sredini, preštejte število palic ter preverite ali potrebujete notranjo ali zunanjo mrežo

V kolikor imate trampolin z zunanjim napenjanjem mreže, sami pa bi želeli imeti mrežo z notranjim napenjanjem, boste morali kupiti želeni tip mreže. Poleg tega boste morali kupiti še čepe za napenjanje mreže ter zaželjeno tudi pene za palice za trampolin.

Če imate trampolin z notranjim napenjanjem mreže in bi želeli imeti raje zunanje napenjanje mreže, kupite želeni tip mreže. Mrežo enostavno navlečete na palice., vrh palice pa ovijte z duct tape trakom da nebo ostrih robov na železu.


Kako izbrati prave vzmeti za trampolin

Mera vzmeti
Pri nakupu vzmeti, je pametno najprej premeriti staro vzmet. Zavedati se moramo, da lahko turi pri vzmeteh pride malenkost do odstopanja, saj so pogosto stare vzmeti raztegnjene. Vzmet merimo, ko no ta ni napeta!


Kako izbrati pravo pokrivalo za trampolin

Pokrivalo

Ko trampolin ne uporabljamo, ga lahko zaščitimo s pokrivalom. Tudi tukaj boste potrebovali vedeti le premer zunanjega ogrodja trampolina.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli