BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE V TEM TEDNU

v primeru plačila po povzetju imate le strošek za plačilo provizije v znesku 1,5€
Razvrsti po:

rezervni deli za trampoline kot so obroba za trampolin, ponjava za trampolin, mreža za trampolinRezervni deli in dodatki za trampoline

Želite trampolin močneje zavarovati ali preprosto potrebuje nov del? V kategoriji ostali dodatki za trampolin najdete vse kar potrebuje trampolin za nemoteno delovanje. Tukaj lahko najdete sidro in vzmeti za trampolin, stopnice za višje trampoline, najdejo se tudi vijaki za palice, pritrdilni nosilci za ogrodje, čepi za napenjanje mreže, nadomestne nosilne palice, zaščitno krilo, nadomestni deli okvirja ter seveda ponjave za trampolin in obrobe zanj. Med dodatki za trampoline boste seveda našli tudi zaščitno peno za palice za trampolin.

Kadar je trampolin na prostem ga je potrebno zaščititi pred različnimi vremenskimi razmerami. Za zaščito trampolina so na voljo pokrivala. Kakovosten in trpežen material bo poskrbel za trampolin v času dežja in snega, sončnega sevanja in mehanskih poškodb. Pokrivala za trampolin vašem trampolinu zagotovijo višjo stopnjo zaščite in dolgoletno uporabo.

Ponjava za trampolin se s časom lahko izrabi in tako je potrebna nova. V ponudbi imate na voljo odskočne ponjave za trampolin narejene iz trpežnega materiala. Na voljo so v različnih velikostih, zato preverite premer, število zank za vzmeti ter dolžino vzmeti oziroma premer ponjave saj pri velikosti 305 cm prihaja do različic pri proizvodnji.

Varnost je pri vsaki igri in igralih zelo pomembna. Obrobe za trampolin preprečijo možnost poškodbe otroka in trampolina. Obrobe za trampoline so narejene iz odpornega materiala in omogočajo hitro in enostavno montažo. Poskrbite za varnost in si pridobite svojo obrobo za trampolin že danes. Pri nakupu obrobe za trampolin morate prav tako izmeriti premer vašega trampolina.

Zaščitne mreže za trampolin preprečujejo morebiten padec s trampolina. Varnost otroka bo z zaščitno mrežo za trampolin tako zagotovljena. Zaščitna mreža ima seveda odprtino za vhod, ki je zavarovana z zadrgo in varnostno ključavnico, ki tako še poveča varnost na trampolinu. Pred nakupom preverite premer in število nog oziroma palic vašega trampolina. Poskrbite za varnost svojih otrok in mrežo zamenjajte na vsake 2-3 leta še preden se močno raztrga.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli