HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Razvrsti po:

Trampolini z varnostno mrežo, trampolini z ročajemTrampolini za otroke različnih velikosti

Za najboljšo zabavo poskrbijo trampolini. So odlična atrakcija za otroke, hkrati pa poskrbijo tudi za rekreacijo. Zabava in šport sta tako združena v eno. Kakovosten material poskrbi za večletno uporabo. V naši ponudbi imamo zunanje in notranje trampoline.  izbirate lahko med različnimi velikostmi ter različno nosilnostjo. Oglejte si ponudbo in se naužite skakanja na vašem novem trampolinu.

Uporaba trampolina ima številne pozitivne učinke. Trampolin za otroke predstavlja posebno zabavo, zato vam bodo ti zanj še posebej hvaležni. Je sinonim za užitek, sprostitev in smeh. So spodbujevalci smeha in dobrega počutja. Skakanje po trampolinu pospeši kroženje kisika v telesu, s čimer predstavlja odlično kardio vadbo. Z njegovo uporabo boste poskrbeli za krepitev mišic trupa. 

Na voljo so različne velikosti trampolina; med drugim trampolin 305 cm, trampolin 250 cm in trampolin 140 cm. Trpežen material zagotavlja kar najboljšo odbojnost in prožnost ter zaščito pred udarci.

Trampolini so primerni tudi za odrasle

Za trampolin bi lahko rekli, da ne poskrbi zgolj za rekreacijo naših najmlajših, ampak v njegovi uporabi uživajo tudi odrasli. S tem, ko si boste trampolin zagotovili na vašem domačem vrtu, boste poskrbeti za rekreacijo in zabavo vaših otrok kar pred svojo hišo. 

Na voljo so sicer tudi trampolini, ki so primerni za postavitev v notranjih prostorih. Zaradi zaščitne mreže zagotavljajo trampolini varno uporabo, saj onemogočajo, da bi med skakanjem padli izven predvidenega območja. 

Pri nakupu trampolina se morate med drugim prepričati, kako kakovostne so vzmeti, saj te pomembno vplivajo na izkušnjo in življenjsko dobo trampolina. Trampolin za otroke je možno sestaviti brez uporabe ogrodja. Možna je dobava kateregakoli rezervnega dela.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli