Miklavž pri nas nakupuje  ceneje, saj pri nakupu uporabi kodo miklavz15  :)  Kodo lahko uporabiš tudi ti in pridobiš 15% popusta na vse* 

*Iz akcije so izvzeti že znižani izdelki, koda je aktivna do 6.12.

Ročaj z vrvico za zmaja, 50 m

0.90 €

Zaloga v našem skladišču: DA

Koda: ES40261

Plastični ročaj z vrvico za spuščanje zmaja v dolžini 50 m.

Dodaj med priljubljene
Nadomestni ročaj za spuščanje zmajev je izdelan iz plastike, ima pleteno vrvico dolžine 50 m. Vrvica je narejena iz poliestrskih vlaken v dolžini 50 m. Ročaj je primeren je za enonitne zmaje. Vrvica je navita na praktičen plastičen ročaj v obliki črke D. Ročaj ima dve izboklini z zarezami, kjer se vrvica med napenjanjem lahko navija, nato pa odvije, odvisno od višine zmaja. 
Lastnosti:
  • Material : poliesterska vrvica, PVC ročaj
  • Vrvica dolžine: 50 m

OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!

Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli