HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Bandažni trak 2,5 cm x 4,5 m

0.90 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES29675

Vsestranski bandažni trak je narejen iz elastičnega materiala ki diha. Trak je samolepilen vendar se ne lepi na kožo. Primeren je za šport in splošno uporabo.

Dodaj med priljubljene
Prilagodljiv športni trak Merco, dimenzije 2,5 cm x 4,5 m, vam bo zagotovil najboljšo podporo in zaščito različnih delov telesa. Bandažni trak je primeren za šport in splošno uporabo. Uporablja se ga lahko namesto klasičnega povoja brez uporabe zaponk saj zaradi samolepilnih lastnosti le te niso potrebne. Uporaben je namesto obliža v primeru odrgnin, ureznin, žuljev, za pomoč pri imobilizaciji prstov pri izvinih ali za povijanje športnih pripomočkov za izdelavo prijetnejšega oziroma boljšega oprijema na primer za ročaj hokej palic, ročk za dvigovanje,  ipd. Trak se lahko večkrat uporabi saj obdrži svoje lastnosti. Trak je nujno potreben pripomoček na izletih in potovanjih zaradi vsestranske uporabnosti.
Lastnosti:
  • elastičen material
  • dimenzije: 2,5 cm x 4,5 m
  • za šport in splošno uporabo


S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli