HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

QW Masažna hladilna krogla LivePro Cold Compression

Redna cena :24.15 €

19.32 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 3 mesecev

Koda: ES32970

Masažna hladilna krogla z držalom LivePro Cold Compression za sproščanje mišic, lajšanje bolečine in splošno sprostitev po športu ali težkem dnevu.

Dodaj med priljubljene
Pod človeško kožo je mehko vezno tkivo, ki pokriva mišice, kosti, živce in krvne žile. V primeru prekomernega stresa se tkivo začne drgniti proti mišicam in to lahko omeji gibanje mišic in povzroči bolečino. Najbolj učinkovita rešitev za ta problem so masaže in masažna orodja, kot je masažna krogla z držalom LivePro Cold Compression. Masažno kroglo z držalom LivePro Cold Compression postavite za nekaj časa v zamrzovalnik, nato pa masirajte ciljno področje vašega telesa. Tlak krogle skupaj z ledeno terapijo bo zmanjšal bolečino, oziroma vnetje in bo pospešil absorpcijo otekline. Masažna krogla z držalom LivePro Cold Compression ima težo 230 g, skupno dolžino 18 cm ter premerom jeklene krogle 6,5 cm.

Pred uporabo za nekaj časa postavite v zamrzovalnik!

Lastnosti:
  • ledena terapija bo zmanjšala bolečino, oziroma vnetje in bo pospešila absorpcijo otekline
  • jeklena krogla
  • krogle premera: 6,5 cm
  • PVC ročaj
  • skupna dolžina: 18 cm
  • teža: 230 g


S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli