HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI


Napihljiva želva 41041

15.00 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES33872

Napihljiva želva Bestway 41041 je namenjena za otroke starejše od 3 let. Blazina ima maksimalno nosilnost 45 kg, dimenzije 140 x 140 cm.

Dodaj med priljubljene
Napihljiva želva Bestway 41041 je edinstvena blazina za bazen, namenjena otrokom, starim 3+ let, idealna v vročih poletnih dneh. Napihnjena želva ima dimenzije ± 140 x 140 cm, izdelana je iz trpežnega in testiranega vinila z varnostnimi ventili. Poleg tega ima ta blazina za bazen tudi plastične ročaje za boljšo stabilnost. Največja dovoljena teža je 45 kg. Paket vključuje tudi obliž za popravilo. 
Lastnosti:
  • velikost: 140 x 140 cm,
  • starostna omejitev: 3+ let
  • varnostni ventili
  • čvrst, predhodno testiran vinil
  • močni ročaji
  • zaplata iz trpežnega materiala za popravilo priložena izdelku

OPOZORILO:
NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI DRŽI PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIK MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli