HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI


Otroški plavalni obroč 32027 - 69 cm

7.00 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES33838

Napihljivi plavalni obroč Bestway 32027 je praktičen sedež namenjen dojenčkom, starim od 1 do 2 leti, ki vam bo omogočil, da nekaj časa preživite z njimi v vodi v vročih poletnih dneh.

Dodaj med priljubljene
Napihljivi plavalni obroč Bestway 32027 je praktičen sedež namenjen dojenčkom, starim od 1 do 2 let, ki vam bo omogočil, da nekaj časa preživite z njimi v vodi v vročih poletnih dneh. Napihnjen obroč ima premer 69 cm, izdelan je iz trpežnega in preizkušenega vinila, z varnostnim ventilom in podstavkom "X" za dodatno udobje. 
Lastnosti:
  • material: vinil
  • premer: 69 cm
  • za otroke od 1 do 2 let

OPOZORILO:
NE NUDI ZAŠČITE PRED UTOPITVIJO! UPORABLJATI LE POD STALNIM NADZOROM ODRASLIH! UPORABNIKA KI DRŽI PRIPOMOČEK JE POTREBNO SEZNANITI Z UPORABO IN TEHNIKO PLAVANJA. UPORABNIK MORA BITI POD STALNIM NADZOROM ODRASLE OSEBE- PLAVALCA!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli