HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

REKD ENERGY PRO RAMP zaščita za kolena S, obseg okoli kolena 35-39cm

Redna cena :49.99 €

42.49 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: STRKD655S

REKD ščitiniki so zasnovane za profesionalne kolesarje, vendar so primerne za vse športnosti. Ščitniki z izjemnimi lastnostmi, kot so REKD-ova ekskluzivna energijska pena, ergonomske vdolbine v kolenih in dvojno neoprensko zapiranje, ki spremljajo velik izbor akcijskih športov.

Dodaj med priljubljene
REKD ščitniki iz oblikovane udarne pene, zmanjšanje do 75% udarne energije v primerjavi s standardno peno z visoko gostoto. Material je v svoji standardni obliki prilagodljiv, kar omogoča gibanje in upogibanje, kar ustvarja ergonomsko prileganje uporabniku. REKD ščitniki z energetsko peno, tvorijo trdno strukturo, ki energijo odvaja od udarca, kar zagotavlja vrhunske zaščitne lastnosti in večjo absorpcijo udarne sile.
Lastnosti:
  • ekskluzivna REKD pena
  • kolenčne blazinice Heavy-duty za rampe
  • ergonomske vdolbine za koleno, za dodatno udobje
  • dvojno neoprensko zapiranje
  • vezeni zavihki
  • super udobno prileganje
  • material: PP udarne kapice, zunanji del 600D poliester, elastičen zgornji jermen, spodnji jermen iz najlona
  • 3 mm obloge za udarne kape
  • velikosti: S (35-39cm obseg kolena) 

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred rolanjem, rolkanjem, kolesarjenjem. Vedno previdno rolajte, kolesarite ali rolkajte saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. Ščitniki niso namenjeni za akrobatsko ali hitrostno kotalkanje, rolanje, rolkanje. Zaščitni set ne omogoča zaščite uporabnika pred poškodbami v kolikor je hitrost med uporabo prekoračena. Zaščita je mogoča le kot osnova za lažje poškodbe, udarce v statične objekte/površine pri nizki oziroma normalni hitrosti. Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb. Otroci čelad ne smejo uporabljati pri plezanju ali drugih dejavnostih kjer obstaja možnost obešanja/zadušitve če se otrok zatakne z čelado. Lahka čelada je zasnovana le za rolanje, kotalkanje, vožnjo z kolesom. Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.


S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli