HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Večnamensko orodje z inbus, izvijač...

5.55 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES39897

Večnamenski žepni ključ, ki vključuje odpirač, izvijač, ključe različnih velikosti in imbus ključe. Praktičen pripomoček za kolesarje ter za druženje.

Dodaj med priljubljene
Za vse navdušence nad večnamensko dodatno opremo ponujamo večnamenski ključ Snežinka. Ta ključ lahko vključimo v skupino EDC (= vsakdanje nošenje), torej predmete, ki jih imamo ves čas s seboj in nam lahko pomagajo rešiti vsakdanje potrebe sodobne družbe, pa tudi v izrednih razmerah. Ključ je v obliki snežinke, kjer je po obodu nameščen odpirač za steklenice, ploski izvijač, s katerim lahko odpiramo tudi škatle, križni izvijač velikosti 2, imbus ključ v šestih velikostih (3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 7 mm in 8 mm), šest velikosti ključev (7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm in 13 mm) in ena na sredini ter na koncu še izostren rob za rezanje vrvice. Torej je takšno orodje 18v1. Primerna je za potovanja, kampiranje ali kolesarjenje. Lahko pa ga uporabite tudi doma, ko je treba priviti vijak ali matico. Poleg tega lahko 65 g večnamenski ključ obesite na nahrbtnik kot obesek (zahvaljujoč luknji za pritrditev obeska za ključe). Večnamenski ključ Snowflake bo odlično darilo ne samo za moške.
Lastnosti:
  • teža: 65 g
  • velikost: 6 x 6 cm


S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli