DELAVNI ČAS TOREK 16.7. 9-16h

Pobiralec pasjih iztrebkov črn 44 cm

7.35 €

Zaloga: DA

Zaloga pri dobavitelju: 1

Koda: ES40015

Pobiralec pasjih iztrebkov je daljša različica praktičnega orodja, ki jo bodo cenili vsi ljubitelji psov. Primerno za manjše pasme psov.

Dodaj med priljubljene
Pobiralec pasjih iztrebkov bodo cenili vsi lastniki svojih štirinožnih ljubljenčkov. Nabiralnik je izdelan iz trpežne plastike in bo služil kot zelo koristen pomočnik pri opravljanju tega neprijetnega dela. Pobiralec je razdeljena na dva dela. Sestava pobiralnika je enostavna, zaponko kliknete z enega dela na drugega. Zložen zbiralnik ima skupno dolžino 44 cm. V ročaju nabiralnika je skrit poseben mehanizem, ki s pomočjo dveh vzmeti ob pritisku odpre glavo zbiralca. Glava je opremljena z zobmi (podobnimi čeljusti) za lažje iskanje, takoj ko spustite ročaj, se glava ponovno zapre in vsebino lahko udobno prenesete v posodo. Za čistejše in udobnejše zbiranje priporočamo, da v glavo nabiralca položite prtiček ali vrečko. Nabiralnik lahko uporabljamo na različnih vrstah površin, kot so trava, beton, pesek ali gramoz.Vzdrževanje je preprosto, samo operemo z milom in vodo.
Lastnosti:
  • Material: plastika
  • dolžina: 44 cm


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli