BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE V TEM TEDNU

v primeru plačila po povzetju imate le strošek za plačilo provizije v znesku 1,5€

PE dekorativno korito + notranja posoda za rože z vodno rezervo, bela

Koda: ES41195X

Sodobno dekorativno korito za rože z notranjo posoda za sajenje ter vodno rezervo, primerna za stanovanje, balkon ali vrt., je narejena Iz trpežne plastike.

PE dekorativno korito z notranjo posodo ima namakalni sistem, ki rastlinam postopoma dovaja voda iz rezervoarja na dnu lonca. Voda se ne doliva neposredno v zemljo, temveč s strani v namakalno odprtino. Vključuje vodoravni integrirani merilni sistem, s katerim lahko ugotovite, koliko vode je v loncu. Na dnu cvetličnega lonca je tudi prelivni odtok (možnost vrtanja). V dekorativnem koritu so posode za gojenje, ki jih je mogoče enostavno odstraniti. Korito je narejeno iz zelo trpežne plastike, ki je odporna proti zmrzali in UV sevanju.
Lastnosti:
  • material: PE
  • odporno proti zmrzali in UV sevanju
  • namakalni sistem
  • dolžina: 50 cm (1 posoda), 75 cm ( 2 posodi)
  • višina: 19,5 cm

Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   ES41197 ES41197 PE dekorativno korito + notranja posoda za rože z vodno rezervo, bela, 75 cm Preveri zalogo Garancija:  0 mesecev
Kol.:
48.80 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   ES41195 ES41195 PE dekorativno korito + notranja posoda za rože z vodno rezervo, bela, 50 cm Preveri zalogo Garancija:  0 mesecev
Kol.:
31.75 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli