OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

Outdoor oprema za vse ki potrebujejo kamp opremo ali le nahrbtnikNemalo je takšnih, ki se zelo radi odločajo za preživljanje časa na prostem. Narava ni le zdrava, pač pa na posameznika deluje tudi nadvse sproščujoče. In na srečo nam narava ponuja pester nabor aktivnosti, ki jih lahko izvajamo. Lahko se odločimo za pohodništvo, s pomočjo katerega bomo odkrili številne čudovite kraje. Ker pa je pohodništvo lahko tudi zelo zahtevno, je nujno, da poskrbimo za kakovostno pohodniško opremo. Med to opremo vsekakor štejemo nahrbtnik in pohodne palice. Nahrbtnik naj bo ravno prav velik, da bomo lahko vanj pospravili vso opremo, pa tudi hrano in pijačo. Če se podajamo v višje ležeče kraje, bodimo pozorni na to, da ima nahrbtnik prostor, kamor bomo pospravili čelado in palice, ko le-teh ne bomo potrebovali. Primerno je, da ima nahrbtnik poleg velikega glavnega žepa, tudi nekaj malih žepov, saj bomo tako lažje našli drobnarije, ki jih bomo shranili v nahrbtnik. 
Tudi pri izbiri pohodnih palic je potrebno biti pozoren na nekaj malenkosti. Palice so skoraj nujen del pohodne opreme, saj nam bodo ponudile dodatno stabilnost in nam zelo pomagale pri sestopih ter tako preprečile marsikatero poškodbo kolena. Palice so navadno nastavljive po dolžini in jih lahko tako prilagodimo glede na trenutne potrebe. Vse kar potrebujete za kampiranje in pohodništvo najdete v naši kategoriji Outdoor. Kvalitetna napihljiva postelja, šotor, dober nahrbtnik, zračna blazina ali spalna vreča so na kampiranju neprecenljivi v več primerih, ne moremo pa tudi brez baterijske svetilke, tlačilke, daljnogleda, kompasa in ostale kamp opreme. Pod slednje sodi posoda za kampiranje, viseča mreža, kamp miza, kamp stoli ter odeje in podloge za kampiranje. Lepo vreme je idealno tudi za nakup seta za Slackline, ki vam bo pričaral nepozabno izkušnjo lovljenja ravnotežja, s pohodnimi palicami pa se lahko odpravite lepim dogodivščinam naproti.

 
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli