OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

viseča mreža Garden M 250/170x100 cm

15.00 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES38876

Viseča mreža je izdelana iz 100% tkanega bombaža, vključno s prenosno vrečko z vrvico, zato je lahko viseča mreža Hamaka Garden celo poletje zunaj, saj je zaradi uporabljene tkanine sposobna prenesti tudi slabo vreme.

Dodaj med priljubljene
Viseča mreža je izdelana iz 100% tkanega bombaža, vključno s prenosno vrečko z vrvico, zato je lahko viseča mreža Hamaka Garden celo poletje zunaj, saj je zaradi uporabljene tkanine sposobna prenesti tudi slabe vremenske razmere. Z običajnim pranjem je enostavno vzdrževati čistočo. Na koncih viseče mreže so trdne vrvice za pritrditev na drevesa, stebre ali druge podobne statične predmete. Skupna dolžina mreže je 250 cm. Dolžina tkanega platna je 170 cm, širina 100 cm. Maksimalna nosilnost viseče mreže Hamaka Garden je do 100 kg. Primerna je za skoraj vsako odraslo osebo ali dva otroka. Za idealno sprostitev ob skodelici kave na vrtu med nihanjem v viseči mreži poskrbi viseča mreža Hamaka Garden.

Lastnosti:

  • Material: 100% bombaž
  • Velikost: 250x100 cm
  • Nosilnost: 100 kgSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli