OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

mreža proti komarjem za spanje 200 x 95 x 170 cm

14.85 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 65

Koda: ES38916

Poliestrska mreža dimenzij 200 x 95 x 170 cm, ki vam bo zagotovila miren spanec brez vsiljivih žuželk. Za zunanjo in notranjo uporabo.

Dodaj med priljubljene
Komarji in druge vsiljive žuželke so več kot moteče, nekateri med njimi so nosilci bolezni in njihov ugriz je boleč. Če ne želite uporabiti repelentov in druge kemične zaščite, da bi jih odvrnili, uporabite mrežo proti komarjem, saj je to bolj naraven način. Mreža proti komarjem Block Merco je izdelana iz fine poliestrske mreže z veliko subtilnimi luknjami, ima obliko bloka z dimenzijami 200 x 95 x 170 cm (D x Š x G). Takšna konstrukcija preprečuje komarje in prepušča zrak za pravilno prezračevanje. Uporablja se lahko tako znotraj kot zunaj, mrežasti material je dovolj lahek, da omogoča pretok zraka in vas med spanjem ne pregreje. Skupna teža mreže Block je le 0,24 kg. Komarnik v obliki bloka ustreza večini enojnih postelj. Mreža ohranja svojo obliko pravilno, ko jo pritrdi šest zgornjih obročev. Zato ga obesite nad posteljo, ter uživajte v udobni noči pod zaščito Merco Blocka.

Pozor: Komarnika ne izpostavljajte virom toplote in ostrim predmetom.

Lastnosti:

  • Material: poliester
  • Dimenzija: 200 x 95 x 170 cm
  • Teža: 0,24 kg
  • Primerno za večino enojnih postelj


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli