OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

Ne glede na to ali odhajate na krajši ali daljši izlet, na morje ali v gore si želimo, da vašo opremo in osebne predmete varno nosi nahrbtnik ali torba iz naše ponudbe.

Da smo Slovenci veliki ljubitelji narave in pohodništva, ni noben slučaj. Narava, ki nas obdaja ponuja številne možnosti rekreacije na svežem zraku vsem ljubiteljem narave. Ljubezen do hribov so nam privzgojili že v mladosti, ko smo svoj pohodniški nahrbtnik napolnili s sendvičem in sokom in se odpravili prvim vzpetinam naproti.

Ker se z leti naši hobiji in intenzivnost rekreacije spreminja vam v naši spletni trgovini ponujamo pestro izbiro nahrbtnikov in torb za vse športne aktivnosti.

Športni nahrbtnik

Za pohodniške začetnike in tiste, ki obiskujejo le nižje hribe bo zadostoval športni nahrbtnik, ki vas bo prepričal s svojo lahkostjo in praktično uporabo. Športni nahrbtnik bo brez težav odigral vlogo šolske torbe, saj imajo nekateri nahrbtniki iz naše ponudbe notranji žep namenjen prenosnemu računalniku. Vsem se nam je že kdaj zgodilo, da nas je med izletom ujel dež, zato predlagamo, da izberete športni nahrbtnik z integrirano vodoodporno prevleko in se brezskrbno odpravite na izlet s kolesom ali peš.

Pohodniški nahrbtnik

Ko izbirate pohodniški nahrbtnik ali kot mu tudi rečemo pohodni nahrbtnik je pomembna marsikatera podrobnost. Razmislite ali boste hodili v hribe samo ob lepem in suhem vremenu ali jih želite obiskovati tudi pozimi. Od tega bo namreč odvisna njegova velikost pa tudi število pasov in zank za pritrditev dodatne opreme. Ker si želimo, da bo pohodniški nahrbtnik izpolnjeval vsa vaša pričakovanja, smo vam pripravili navodila za izbiro njegove velikosti, nameščanja in za nameček še priporočilo kako pakirati v pohodni nahrbtnik. Vse napotke najdete na dnu strani nahrbtniki za pohodništvo. Izbrati pravi pohodniški nahrbtnik bo za vas lahka naloga.

Vodoodporna torba in hladilna torba

Nismo pa pozabili niti na vse, ki uživate v športih na in ob vodi. Nepremočljiva, vodoodporna torba bo pred vodo zaščitila vse vaše vrednejše predmete, ki ste jih vzeli s seboj na sup, kajak ali čoln. Izbirate lahko med različnimi velikostmi, načini nošenja pa tudi barvami vaše nepremočljive torbe. Med tem, ko bo vodoodporna torba oprema varno ščitila pred vodo, si lahko vi privoščite hladno osvežitev. Nobenega pravega piknika v naravi namreč ni brez hladilne torbe. Za vse, ki si radi že doma pripravite okusen obrok in ga s seboj odnesete v službo ali na izlet pa je prava izbira mehka hladilna torba oziroma termo torbica.

Radi potujete?

Potem zagotovo poznate občutek, ko je potovalka pretežka za nošenje, kovček pa zasede preveč prostora v prtljažniku. Mehka torba na kolesih odpravi obe težavi. Potovalna torba na kolesih je popoln hibrid med kovčkom in potovalko. Pakirate jo tako, kot jo kasneje prevažate, zato ste lahko mirni, da bo vse ostalo na svojem mestu. Ne rabite je nositi saj ima na spodnji strani priročna kolesca, ob enem pa je potovalna torba bolj prilagodljiva pri zlaganju v avtomobil od kovčka. Ko odhajate na dopust ne pozabite še na denarnico, ki naj bo čim bolj neopazna pod vašimi oblačili.


Ne glede na to ali odhajate na krajši ali daljši izlet, na morje ali v gore si želimo, da vašo opremo in osebne predmete varno nosi nahrbtnik ali torba iz naše ponudbe.


Preverite še ostalo ponudbo outdoor programa in poletnih športov, za popolno pripravljenost na aktivno preživljanje časa na prostem.S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli