Večje termo torbe so primerne za piknik zalogo pijače in hrane, obstajajo pa tudi manjše termo torbice, ki so bolj praktične za krajše izlete, ko s seboj vzamete le najnujnejše.

Je tudi vaša termo torba velika in težka?

Se še spomnite tistih velikih plastičnih hladilnih torb, ki smo jih obvezno jemali s seboj na dopust? Med hrano in pijačo smo zlagali »pingvine«, da bi vsebina hladilne torbe ostala hladna do prihoda na destinacijo. Ker je mama izkoristila vsak kotiček hladilne torbe, se je ob prenosu iz prtljažnika do prikolice ročaj skorajda vdal pod njeno težo. Potem smo njeno vsebino zložili v hladilnik in pozabili na njo. Le zakaj? Hladilna torba je bila tako velika, da je na plažo nismo jemali, če je bila polno naložena, sta jo morala nesti dva. Verjamem, da nas je več, ki imamo podobne spomine.

Tudi termo torba je s časoma spremenila svojo velikost in se prilagodila potrebam sodobne družbe. Zdaj lahko izbirate med večjimi, manjšimi, zložljivimi in tekstilnimi. Za vse tiste, ki želite združiti prijetno s koristnim pa imamo v ponudbi tudi termo  torbo z naramnicami, ki jo nosite kot nahrbtnik, ko potrebujete počitek in osvežitev pa služi še kot priročen stol.


Večje in manjše termo torbe

Termo torbe so še vedno sestavni del prtljage, ko se odpravljate na počitnice ali na izlet v naravo. Večje termo torbe so primerne za piknik zalogo pijače in hrane, obstajajo pa tudi manjše termo torbice, ki so bolj praktične za krajše izlete, ko s seboj vzamete le najnujnejše. Prav iz vidika praktičnosti naj bo v vaši shrambi vsaj ena večja in ena manjša hladilna torba. Če si na delu radi privoščite sadno osvežitev, bo mini termo torba nadomestila plastične vrečke. Vsebina hladilne torbe bo ostala sveža dalj časa, zmanjšali pa boste tudi negativni vpliv na okolje, saj bo vaša hladilna torbica uporabna znova in znova.


Mehke in zložljive termo torbice, za zdrav način življenja

Če si radi že doma pripravite okusen in zdrav obrok, ki ga boste pojedli med službeno malico, vam bo prav prišla mini termo torba. Hladilna torbica, ki bo obrok obdržala na prijetni temperaturi, naj postane sestavni del vašega zdravega načina življenja. Ker ima notranjost oblečeno v alu folijo ohranja temperaturo hrane in pijače dalj časa. Mehka termo torba bo priročna spremljevalka vsake mlade mamice. V njej bo dovolj prostora za topel obrok in malčkov napitek ter mamino kavico. Mehka hladilna torba bo našla svoje mesto tudi v šolski torbi. Z njeno pomočjo ste lahko prepričani, da bo hrana ohranila optimalno temperaturo in svežino, vaš otrok pa bo užival v zdravi malici. Po uporabi jo enostavno obrišite z vlažno krpo in zložite v omaro.S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli