Kolektivni dopust med 16.5. in 27.5. Vsa naročila bodo obdelana v tednu po 27.5. 

V času kolektivnega dopusta izkoristi 20% popust* z uporabo kode: maj2024

*popust velja le na izdelke ki niso v akciji!

Športni nahrbtnik je v svoji osnovi lahek in udoben za nošenje, dobro mora skrbeti za pravilno podporo hrbtenici in njeno zračnost.

Greste z družino na pohod in iščete pravi športni nahrbtnik za v hribe?

Super ideja! Vsak se veseli izletov, še posebej če ima za svojo velikost primeren športni nahrbtnik. Pri izbiri je pomembno, da nahrbtnik ni prevelik, da se nam dobro prilega na ramenih in morebiti še okoli pasu. Lahek in vzdržljiv nahrbtnik za v hribe bo vam in vašemu otroku dal še večji zagon za planinarjenje. Za večjo varnost pa izberite takega z všitimi odsevnimi površinami.


Kaj pa otroški nahrbtniki za vrtec?

Prvi nahrbtnik, ki ga bo vaš otrok potreboval je zagotovo nahrbtnik za vrtec. Priporočamo izbiro nahrbtnika iz trpežno tkanega materialna, ki bo uspešno kljuboval mehanskim poškodbam obenem pa bo otroku omogočal shranjevanje vseh njegovih potrebščin v predale in mrežaste žepke kjer bodo hitro dostopne. Manjši otroški nahrbtniki bodo primerni tudi za vsakodnevno odhajanje v vrtec, prav tako pa bodo zadoščali za potrebe krajših sprehodov z družino.


Kakšen mora biti športni nahrbtnik?

Glavna lastnost športnega nahrbtnika mora biti njegova vzdržljivost, odpornost na vremenske vplive, prilagodljivost posamezniku in seveda uporabnost. Športni nahrbtnik je v svoji osnovi lahek in udoben za nošenje, dobro mora skrbeti za pravilno podporo hrbtenici in njeno zračnost. Nezanemarljivi pa so tudi mrežasti predali za bidon, zanke za nošenje pohodniških palic, za popestritev oddiha v naravi pa tudi priročna odprtina za slušalke. Ker nikdar ne moremo popolnoma predvideti vremenskega dogajanja za svoj športni nahrbtnik izberite tudi vodoodbojno prevleko, ali pa kar športni nahrbtnik ki ima tako prevleko že integrirano.


Kaj pa če potrebujete šolski nahrbtnik?

Časi, ko je bil šolski nahrbtnik namenjen samo knjigam in šolskim potrebščinam so mimo. Danes lahko izbirate med pestro izbiro šolskih nahrbtnikov, ki brez težav izpolnjujejo pogoje vzdržljivosti in praktičnosti športnih nahrbtnikov. Oblazinjene naramnice, dežna prevleka in stabilizacijski trak čez prsa za razbremenitev ramenskega obroča bo še tako dolgo turo spremenil v lahkotno dogodivščino. Da pa boste lahko iz počitnic hitro spet skočili za šolske klopi, nekateri naši šolski nahrbtniki vsebujejo poseben predal za prenosni računalnik.Razvrsti po:

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli