DELAVNI ČAS TOREK 16.7. 9-16h

Dry Backpack 25l vodoodporna torba, 500 D / PVC, 0.54 kg

34.50 €

Zaloga: dobavljivo po: 9. avgust 2024

Koda: ES38870

Večji nepremočljiv nahrbtnik, namenjen ljubiteljem vodnih športov. Idealno za veslače in druge vodne športe. Prostornina 25 l.

Dodaj med priljubljene
Se odpravljate na vodo? Vsi vemo, da je za uspešno potovanje po reki bistveno, da ostane vsa oprema suha. Najučinkovitejši način za vzdrževanje suhe opreme je nepremočljiv nahrbtnik Merco Dry. Nepremočljiv nahrbtnik je izdelan iz trdne sintetične tkanine z imenom 500 D PVC. Tkanina je sestavljena iz poliestrskih niti s PVC prevleko z debelino stene 0,5 mm. Ta tkanina ponuja odlične lastnosti za izdelavo nepremočljivih nahrbtnikov zaradi svoje neprepustnosti, plastičnosti in mehkobe. Poleg tega zagotavlja UV stabilnost in zmanjšano vnetljivost. Nahrbtnik Dry je poleg glavnega prostora za shranjevanje opremljen z zložljivo odprtino z dvema zaponkama in majhnim žepom na zadrgo. Dva trakova, nastavljiva po dolžini, zagotavljata udobno nošenje nahrbtnika. 

Lastnosti:

  • 1 glavni predel s sponkami
  • 1 žep na zadrgo
  • Prostornina: 25 l
  • Teža: 0,54 kg
  • Material: 500 D / PVC


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli