HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI


Oprema in dodatki za pohodne palice za treking in nordijsko hojoVsi tisti, ki se radi podamo na dolg pohod, pa naj bo to na bližnji hrib ali nekam više – v naše prelepe gore – se zavedamo, da je kvalitetna pohodna oprema nujna, če si želimo v popolnosti izkoristiti dan in ob aktivnosti uživati. Eden izmed osnovnih pripomočkov pri pohodništvu so pohodne palice. Pohodne palice namreč krepijo našo stabilnost pri hoji in zagotovijo podporo na vseh vrstah terena. Uporaba pohodnih palic zmanjša sile pri spuščanju, ko so naši sklepi podvrženi sunkovitim obremenitvam. Povečajo nam tudi povprečno hitrost gibanja. Prav zato z uporabo pohodnih palic zmanjšamo možnost za poškodbo kolen. Nenazadnje pa si lahko s palicami pomagamo tudi v primeru zdrsa. 
Pri izbiri palic za v hribe moramo biti pozorni na to, da izberemo prave pohodne palice – takšne, ki nam bodo ustrezale na različnih terenih. Najprej je potrebno izbrati pravo dolžino palic. Pohodne palice ali palice za trekking morajo biti primerne dolžine, sicer ne bodo tako učinkovite kot bi lahko bile. Pravo dolžino izberemo tako, da palico držimo v roki in je konica palice zabodena v tla 15 cm pred čevlji. Komolec mora biti ukrivljen pod kotom 90° (tik ob telesu). Večina palic je nastavljivih po dolžini od 60-do 140cm in jih lahko nastavljamo glede na teren, na katerem se gibljemo. 
V trgovini G-Sport ponujamo pestro izbiro pohodne opreme. Med njo lahko najdete tudi različne vrste palic, ki vam bodo še posebej pomagale pri spustih. Ponujamo tudi spalne vreče in šotore, če pa se odločimo za pohod ponoči, si moramo nujno omisliti še svetilko, ki jo prav tako lahko najdete v spletni trgovini. Seveda pri nas ponujamo tudi različne vrste nahrbtnikov, ki so prilagojeni za pohodništvo. So zelo praktični in nam ponujajo obilico enostavno dostopnega prostora za shranjevanje različnih stvari, ki jih potrebujemo med pohodom.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli