OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

Omaha avtomatski šotor 230 x 230 x 160 cm

130.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES38811

Družinski šotor primeren za do 4 osebe. Zunanje mere 230 x 230 x 160 cm, dva vhoda, dve okni z vgrajeno mrežo proti komarjem.

Dodaj med priljubljene
Samopostavljiv šotor Merco Omaha lahko uporabljate zlasti med poletnim kampiranjem pa tudi med plovbo po reki, ko morate šotor postaviti le iz dneva v dan. Šotor je zasnovan za največ 4 odrasle osebe. Zahvaljujoč iznajdljivi konstrukciji lahko šotor v hipu razprete ali zložite brez pomoči druge osebe. Vse, kar morate storiti, je, da šotor vzamete iz ustrezne vrečke za shranjevanje, ga razprete, vse štiri konstrukcijske palice iz steklenih vlaken poravnate tako, da jih dvignete in pritrdite na vnaprej pripravljeno mesto. Enodelna konstrukcija, sestavljena iz centralno povezanih palic premera 8,5 mm, ki so narejene iz steklenih vlaken. Za popolno zaščito pred zunanjo vlago pritrdite nepremočljiv zgornji pokrov na integrirano stropno mrežo in z obeh vhodov lahko namestite stvari. Šotor kvadratnega tlorisa in skupne višine 160 cm ima na zunanji strani dolžino 230 cm. Dolžina notranjih stranic je 215 cm pri višini stropa 140 cm. Avtomatski šotor Omaha ima poliestrska tla (210D Oxford) in zgornjo kupolo (190T). Zaradi teže 3,8 kg in dimenzij po pakiranju 80 x 16 x 16 cm ni zelo primeren za pohodništvo, zagotavlja pa hitro in udobno nastanitev za družine z otroki in za skupino prijateljev, ki se na pot odpravljajo z več prtljage.

Lastnosti:

  • Enoslojna konstrukcija
  • Dva vhoda
  • Dve okni z vgrajeno mrežo proti komarjem
  • Odstranljiv zgornji pokrov
  • Zunanje mere: 230 x 230 x 160 cm
  • Notranje mere: 215 x 215 x 140 cm
  • Teža: 3,8 kg
  • Material ogrodja: steklena vlakna, premer palice 8,5 mm
  • Dodatna oprema: 1 par nosilcev za zunanji sloj, 8 jeklenih zatičev, 4 sidrne vrvice, vreča za shranjevanje


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli