Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

Visokotlačna ročna tlačilka Air 180

94.50 € BREZPLAČNA DOSTAVA

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Na zalogi pri dobavitelju: 9

Koda: ES39716

Visokotlačna ročna tlačila za napihovanje supa ali Air Track blazin, 3 funkcije delovanja, z merilnikom tlaka. Odstranljiv pedal za boljše shranjevanje.

Dodaj med priljubljene
Ročna tlačilka Air 180 je odlična izbira za tradicionalno napihovanje AirTrack blazin ali supa. Velika prednost je njegova praktičnost, ko se po zaslugi odstranljivih ročajev, ki so ergonomsko oblikovani in pedala zlahka prilega v kovček, večjo torbo ali nahrbtnik. V paketu je 130 cm dolga cev s klasičnim bajonetom. Tlačilka ima dva zračna valja in jo lahko preklapljate med 3 funkcijami - I. velika prostornina, II. srednji tlak za večjo inflacijo ali III. končna inflacija pod visokim pritiskom. Del zgornjega dela je merilnik tlaka s skalo od 0 do 2 bara in od 0 do 28 PSI, s katerim boste lahko AirTrack blazino ali sup napihnili do natančno določenega tlaka. Tlačilka ima tudi funkcijo odzračevanja, samo priključite cev na drugo luknjo.

Lastnosti:

  • 2 zračna valja
  • 3 funkcije delovanja: A: velika prostornina; B: srednji tlak za večjo inflacijo; C: končna inflacija pod visokim pritiskom
  • Merilnik tlaka: 0 - 2 bara, 0 do 28 PSI
  • cev s klasičnim bajonetom dolžine 130 cm
  • odstranljivi ročaji za lažji transport
  • odstranljiv pedal


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli