Kolektivni dopust med 16.5. in 27.5. Vsa naročila bodo obdelana v tednu po 27.5. 

V času kolektivnega dopusta izkoristi 20% popust* z uporabo kode: maj2024

*popust velja le na izdelke ki niso v akciji!

Vse za poletne športe kot so rolarji, kotalke, rolke, vse za kolesarjenje in vodne športePoletje je čas, ko vsak izmed nas zares rad proste trenutke preživlja na svežem zraku, poleg tega pa se nam poleti ponuja tudi obilica športov, v katerih lahko uživamo, se sprostimo in si naberemo nekaj telesne kondicije. V trgovini G-sport ponujamo pester nabor izdelkov po akcijskih cenah za športno poletje v naravi in na svežem zraku. V zadnjih letih je še posebej popularno postalo SUP-anje. SUP je okrajšava za standup paddleboarding. Kot že samo ime pove, gre za poganjanje stoje. Športnik stoji na deski, ki je lahko napihljiva ali narejene iz trdega materiala in se poganja po vodni gladini. Sicer primarno se je SUPanje razvilo iz deskanja na valovih, vendar rekreativci navadno supamo po mirnih vodah, kjer pridobivamo na svoji stabilnosti, moči in koordinaciji. V trgovini G-Sport ponujamo pestro izbiro SUP desk in ostale SUP opreme. Ker pa med vodnimi športi ni popularno zgolj supanje smo poskrbeli tudi za opremo drugih vodnih športov. Na voljo so vam tudi kajak, kanu, bazen ter čoln. Med poletnimi športi boste seveda našli tudi plavanje in kolesarjenje – ne spreglejte pripomočkov, ki jih ponujamo.

Poletni športi pa se vsekakor ne omejujejo zgolj na vodne športe. Potrebujete rolko, rolerje, poganjalec ali skiro? Za vas smo pripravili tudi to. Preverite ugodne cene v naši spletni trgovini. Na voljo pa so vam tudi pogo palica, pa vse do športnih pripomočkov za tek, plavanje in kolesarjenje. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli