HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Bestway bazen Power Steel (4.04 X 2.01 m) z filtrom in lestvijo

449.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: SP56441

Bestway bazen Power Steel Pool 4.04 X 2.01 m je pravokotni bazen s kovinsko oporo, ter antikorozijsko končno obdelavo. Bazen ima troslojne stranske stene iz PVC materiala in poliestra.


Bestway bazen Power Steel Pool 4.04 X 2.01 m je pravokotni bazen s kovinsko oporo, ter antikorozijsko končno obdelavo. Bazen ima troslojne stranske stene iz PVC materiala in poliestra. Bazen ima integriran sistem za pretok vode v bazenu. Volumen bazena je cca 6.478 litrov pri 90 % polnjenju. Poleg prejmete še črpalko za filter in lestev.

Bazen mora biti sestavljen na ravni površini, brez nepotrebnih jamic in strmih nagibov, da se zagotovi stabilnost

Lastnosti:

  • Zmogljivost vode 90% polnjena : 6.478 litrov
  • Vsebina: bazen, filtrirna črpalka, lestev, obliž za popravila
  • Pretok črpalke (moč črpalke): 2.006 L / h 
  • Integriran sistem za pretok vode v bazenu (sistemski tok): 1,817 l / h (480 gal./h), 220-240V ̴, 29W 
  • Varnostna lestev 1.07m (42 ")
  • Robustne plastične stopnice
  • Konstrukcija jeklene cevi s premazom proti koroziji
  • Bazen mora biti sestavljen na ravni površini, brez nepotrebnih jamic in strmih nagibov, da se zagotovi stabilnost

OPOZORILA:

Pred uporabo vas prosimo, da natančno preberite navodila ter izdelek uporabljajte v skladu z navodili! Uporabljajte pod stalnim nadzorom odrasle odgovorne osebe –plavalca! Ne potapljajte se v bazenu! Ne skačite v bazen! Plitva voda- nevarnost trajnih poškodb! Ne uporabljajte v vodi. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora saj obstaja nevarnost utopitve! Otroci se lahko utopijo že v majhni količini vode! Po končani uporabi izpraznite vodo iz bazena! Bazena ne postavljajte na površine ki niso ravne! Primerno od 6 let dalje! Izdelek ne uporabljajte v bližini ognja! Izdelek je namenjen za domačo uporabo, zunaj na prostem! Ne uporabljajte v bližini ostrih predmetov! Bazena ne postavljajte na beton, asfalt ali drugo trdo površino! Na bazenu ne sedite, slonite ali se naslanjate! Ne pritiskajte na zračne komore! Pri vstopanju v bazen bodite previdni da vam ne zdrsne, z ventili in priključki ravnajte nežno. Filter črpalke ne uporabljajte medtem ko so v bazenu kopalci! Črpalko postavite 60 cm stran od stranice bazena. Bazen mora postaviti in razstaviti odrasla oseba! Komore napolnite zmerno! Ne napihnite preveč saj komora lahko poči oziroma se na vročem zraku kasneje poškoduje zaradi prevelikega pritiska! Vodo v bazenu vzdržujte čisto! Vsebina in barva se lahko razlikuje od slike. Opozorila/navodila shranite za kasnejšo uporabo! PLASTIČNA VREČKA KOT EMBALAŽA JE LAHKO NEVARNA! OTROK SE LAHKO Z NJO ZADUŠI! PRED UPORABO JO ODSTRANITE IN NE HRANITE V DOSEGU OTROK!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Sorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli