Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

ČELADA FIRE S - L

Koda: SP304

Čelada FIRE se uporablja za deskanje, vožnjo z BMX, skatebord in vsakdanjo rabo. Primerna je za odrasle.

Čelada FIRE je moderne oblike in je namenjena za odrasle. Lahko se uporablja za deskanje, vožnjo z BMX, skatebord in vsakdanjo rabo. Narejena je iz umetne mase, ima luknjice za prezračevanje, notranje oblazinjenje in nastavljiv trak.

Opcije:
S = 52-55,5 cm
M = 55,5-59 cm
L = 59-62 cm
Lastnosti :
  • Robusten dizajn
  • material: umetna masa
  • Teža: 395 g
  • 2 različni blazinici narejene iz pene / velur za natančno prilagoditev
  • Certifikat EN 1077/14619
Velikosti:
S = 52-55,5 cm
M = 55,5-59 cm
L = 59-62 cm
Barva: črna-rdeča

OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred rolanjem, rolkanjem, kolesarjenjem. Vedno previdno rolajte, kolesarite ali rolkajte saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. Ščitniki niso namenjeni za akrobatsko ali hitrostno kotalkanje, rolanje, rolkanje. Zaščitni set ne omogoča zaščite uporabnika pred poškodbami v kolikor je hitrost med uporabo prekoračena. Zaščita je mogoča le kot osnova za lažje poškodbe, udarce v statične objekte/površine pri nizki oziroma normalni hitrosti. Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb. Otroci čelad ne smejo uporabljati pri plezanju ali drugih dejavnostih kjer obstaja možnost obešanja/zadušitve če se otrok zatakne z čelado. Lahka čelada je zasnovana le za rolanje, kotalkanje, vožnjo z kolesom. Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Slika Koda Izdelek Zaloga Količina Cena/kos  
   SP30403 SP30403 ČELADA FIRE L

Zaloga v našem skladišču: DA

Kol.:
21.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   SP30402 SP30402 ČELADA FIRE M

Zaloga v našem skladišču: DA

Kol.:
21.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   SP30401 SP30401 ČELADA FIRE S

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Kol.:
21.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli