OBVEŠČAMO VAS, DA POSLUJEMO NEMOTENO, 
VENDAR OMOGOČAMO SAMO BREZKONTAKTNI OSEBNI PREVZEM PREHODNO NAROČENIH IN PLAČANIH IZDELKOV.

PLAČILO OB OSEBNEM PREVZEMU  S PLAČILNO KARTICO NI VEČ MOŽNO.

OGLED IN PROBAVANJE ARTIKLOV V POSLOVALNICI NI MOGOČ.  

 

OB IZBIRI DOSTAVE NAROČENEGA - V IZOGIB OSEBNIM STIKOM Z DOSTAVLJALCEM NAPROŠAMO ZA IZBIRO PLAČILA PREKO PREDRAČUNA

Skate čelada REKD ULTRALITE IN-MOLD BLACK Različne velikosti

Koda: STRKD259-BLACK

Zaščita je ključni element vsakega ekstremnega športa, zlasti vožnje z skiroji. Z odprtinami za optimalen pretok zraka, s proti bakterijsko oblogo, nastavljivi pasovi. Čelada je narejena iz PC lupine ter EPS notranjosti ter opremljena s pasovi za enostavno nastavitev čelade glede na obliko glave.

Čelada URBANLITE  IN-MOLD je moderne oblike in je namenjena za e-skiro, rolko, rolarje, kolo. Narejena je iz umetne mase, ima odprtine za zračenje.

PC zunaj, odprtine za zračenje, EPS notranjost, blazinice za udobje, nastavljiva, trak  s hitro sponko, se uporablja za skiro, rolko, rolarje, kolo.

Opcije:

  • S/M – 53-56 cm
  • L/XL – 57-59 cm

Lastnosti :

  • PC zunaj
  • EPS pena znotraj
  • Oblazinjena
  • Nastavljiv trak z hitro sponko
  • Odprtine za zračenje
  • blazinice za maksimalno zaščito glave
  • nastavljiva velikost čelade
  • Ohišje PC ima odprtine za prezračevanje glave

OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred rolanjem, rolkanjem, kolesarjenjem. Vedno previdno rolajte, kolesarite ali rolkajte saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. Ščitniki niso namenjeni za akrobatsko ali hitrostno kotalkanje, rolanje, rolkanje. Zaščitni set ne omogoča zaščite uporabnika pred poškodbami v kolikor je hitrost med uporabo prekoračena. Zaščita je mogoča le kot osnova za lažje poškodbe, udarce v statične objekte/površine pri nizki oziroma normalni hitrosti. Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb. Otroci čelad ne smejo uporabljati pri plezanju ali drugih dejavnostih kjer obstaja možnost obešanja/zadušitve če se otrok zatakne z čelado. Lahka čelada je zasnovana le za rolanje, kotalkanje, vožnjo z kolesom. Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   STRKD259-BLACK-L STRKD259-BLACK-L Nastavljiva Skate čelada REKD ULTRALITE IN-MOLD BLACK L/XL 57-59cm Preveri zalogo Garancija:  0 mesecev
Kol.:
49.95 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   STRKD259-BLACK-S STRKD259-BLACK-S Nastavljiva Skate čelada REKD ULTRALITE IN-MOLD BLACK S/M 53-56cm Preveri zalogo Garancija:  0 mesecev
Kol.:
49.95 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli