Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

Nijdam čelada za skateboard STREET SAILOR različne velikosti

Koda: SSN60EA03

Nijdam čelada za skate Street Sailor, ABS zunanji material, EPS notranjost, nastavljiva trak s hitro sponko, se uporablja za deskanje, vožnjo z BMX, skatebord in vsakdanjo rabo.

Nijdam čelada za skate je moderne oblike in je namenjena za deskanje, vožnjo z BMX, skatebord in vsakdanjo rabo. Narejena je iz umetne mase, ima nastavljiv poliamidni trak s hitro pritrditvijo.


Velikosti:

S (50-54 cm)
M (54-58 cm)
L (58-62 cm)
Lastnosti:
  • črni EPS znotraj
  • ABS zunaj
  • prezračevalne odprtine na sprednji, zgornji in zadnji strani čelade
  • pritrdilni trakovi z velcro
  • nastavljiva poliamidna opornica s hitro zaporo
  • oznaka velikosti na zadnji strani čelade

OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred rolanjem, rolkanjem, kolesarjenjem. Vedno previdno rolajte, kolesarite ali rolkajte saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. Ščitniki niso namenjeni za akrobatsko ali hitrostno kotalkanje, rolanje, rolkanje. Zaščitni set ne omogoča zaščite uporabnika pred poškodbami v kolikor je hitrost med uporabo prekoračena. Zaščita je mogoča le kot osnova za lažje poškodbe, udarce v statične objekte/površine pri nizki oziroma normalni hitrosti. Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb. Otroci čelad ne smejo uporabljati pri plezanju ali drugih dejavnostih kjer obstaja možnost obešanja/zadušitve če se otrok zatakne z čelado. Lahka čelada je zasnovana le za rolanje, kotalkanje, vožnjo z kolesom. Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   SSN60EA03-S SSN60EA03-S Nijdam čelada za skateboard STREET SAILOR S (50 - 54 cm)

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Garancija:  12 mesecev
Kol.:
52.00 €
BREZPLAČNA DOSTAVA
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   SSN60EA03-L SSN60EA03-L Nijdam čelada za skateboard STREET SAILOR L (58 - 62 cm)

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Garancija:  12 mesecev
Kol.:
52.00 €
BREZPLAČNA DOSTAVA
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli