OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

čelada za kolesarjenje Meteor MARVEN pink , velikosti L 58-61 cm, 273g

Redna cena :33.80 €

32.11 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: HS24798-L

Kolesarska čelada Meteor Marven zagotavlja odlično zaščito glave, ne povzroča nelagodja tudi med daljšimi potovanji. Ima izviren in eleganten dizajn, ki vam bo omogočil, da izstopate iz množice. Odlično se obnese med različnimi oblikami kolesarskih aktivnosti.

Dodaj med priljubljene
Kolesarska čelada Meteor Marven ima aerodinamično obliko, školjka je iz EPS polistirena, absorbira napetosti, nastale med padcem. Visok zaščitni učinek tega modela je posledica strukture materiala, iz katerega je izdelana, vsebuje nešteto mikroskopskih zračnih por. Dodatna prednost te rešitve je, da ne absorbira vode in znoja. Uporaba mehke, prijetne na dotik in snemljive podloge zagotavlja zelo udobno uporabo čelade med dolgimi potovanji. Enostavna in hitra prilagoditev velikosti je mogoča s sistemom FIT SIZE, večstopenjskim obročem za nemoteno regulacijo. Čelada je opremljena z luknjami, ki zagotavljajo stalno kroženje zraka okoli glave in odvajanje toplote - sistem AIR FLOW. Ustrezno prezračevanje ščiti lasišče pred prekomernim potenjem.

Velikost Obod Teža :
 • L / 58-61 cm, 273 g
Lastnosti:
 • Material zunanje lupine: PVC
 • Notranji vpojni material: EPS
 • Sistem AIR FLOW - prezračevalni sistem usmerja zračni tok skozi odprtine v lupini čelade, ne da bi to negativno vplivalo na stabilnost;
 • Sistem Fly Net - mreža, postavljena v sprednje prezračevalne odprtine, ščiti glavo pred piki žuželk med vožnjo v toplih in vlažnih razmerah;
 • Sistem FIT SIZE - večstopenjski obroč za glavo, za nastavitev vezja;
 • 23 prezračevalnih odprtin
 • snemljive podloge
 • Odsevni elementi, nameščeni na zadnji strani čelade, bodo zagotavljali dodatno vidljivost tudi med vožnjo po temi
 • Velikost: 58-61 cm
 • Teža: 273 g
OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred rolanjem, rolkanjem, kolesarjenjem. Vedno previdno rolajte, kolesarite ali rolkajte saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. Ščitniki niso namenjeni za akrobatsko ali hitrostno kotalkanje, rolanje, rolkanje. Zaščitni set ne omogoča zaščite uporabnika pred poškodbami v kolikor je hitrost med uporabo prekoračena. Zaščita je mogoča le kot osnova za lažje poškodbe, udarce v statične objekte/površine pri nizki oziroma normalni hitrosti. Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb. Otroci čelad ne smejo uporabljati pri plezanju ali drugih dejavnostih kjer obstaja možnost obešanja/zadušitve če se otrok zatakne z čelado. Lahka čelada je zasnovana le za rolanje, kotalkanje, vožnjo z kolesom. Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli