OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

čelada za kolesarjenje Sulov Alessia roza L 58-61cm

25.00 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: RUHELMA-ALE-L3

Kolesarska čelada Sulov Alessia je lahka, aerodinamična kolesarska čelada z dinamično obliko, ki se prilega vsakemu uporabniku. Lupina ima trpežno konstrukcijo, ter udobno notranje oblazinjenje. Čelada nudi dobro prezračevanje, opremljena je tudi z mrežo proti žuželkam.

Dodaj med priljubljene
Kolesarska čelada Sulov Alessia je lahka, aerodinamična kolesarska čelada z dinamično obliko, ki se prilega vsakemu uporabniku. Lupina ima trpežno konstrukcijo, ter udobno notranje oblazinjenje. Čelada nudi dobro prezračevanje, opremljena je tudi z mrežo proti žuželkam. 
Lastnosti:
  • trpežna konstrukcija
  • udobno notranje oblazinjenje
  • odlično prezračevanje
  • mreža proti žuželkam
  • majhna teža
  • enostaven sistem za pritrjevanje z varnostnim sponkam in brezstopenjsko kontrolo velikosti FIT SISTEM
  • Prezračevanje : 15 lukenj
  • Teža: 250 g
  • Velikosti: L (58-61 cm),
OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred rolanjem, rolkanjem, kolesarjenjem. Vedno previdno rolajte, kolesarite ali rolkajte saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. Ščitniki niso namenjeni za akrobatsko ali hitrostno kotalkanje, rolanje, rolkanje. Zaščitni set ne omogoča zaščite uporabnika pred poškodbami v kolikor je hitrost med uporabo prekoračena. Zaščita je mogoča le kot osnova za lažje poškodbe, udarce v statične objekte/površine pri nizki oziroma normalni hitrosti. Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb. Otroci čelad ne smejo uporabljati pri plezanju ali drugih dejavnostih kjer obstaja možnost obešanja/zadušitve če se otrok zatakne z čelado. Lahka čelada je zasnovana le za rolanje, kotalkanje, vožnjo z kolesom. Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli