OBVESTILO: DELAVNI ČAS SREDA 8-12 ter od 14-17h

Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

Rekd kolesarska čelada PATHFINDER BLACK S/XL 54-58cm

42.95 €

Zaloga: DA

Garancija: 3 mesecev

Koda: STRKD459-BLACK-S

Rekd nastavljiva kolesarska čelada PATHFINDER, s snemljivim vizirjem, inmold tehnologija , lupina PC, notranji material EPS pena, veliko lukenj za pretok zraka, gumb za nastavljanje traku, trak pritrjen pod brado z zaponko. Čelada je namenjena vožnji s kolesom.

Dodaj med priljubljene
Rekd kolesarska čelada PATHFINDER, s snemljivim vizirjem je kakovostna čelada dinamične oblike, narejena v inmold tehnologiji, trpežen najlonski trak z najlonsko zaponko, podloga s proti-bakterijsko oblogo s toplotnim odtisom. Je lahka, udobna za nošenje in zagotavlja optimalno prileganje. Čelada je primerna za vse vrste kolesarjev, ki iščete čelado za razumno, sprejemljivo ceno, a hkrati veliko lastnosti, ki jih premorejo dražje čelade. Prezračevalne odprtine zagotavljajo idealen pretok zraka znotraj čelade in okoli njega.
Lastnosti:
 • Osnova: EPS visoke gostote
 • lupina: PC mat,
 • inmould tehnologija
 • naglavni trak: PP, nastavljiv
 • odlična odpornost proti udarcem
 • aerodinamična oblika
 • nastavljiv naglavni trak s pomočjo
 • s snemljivim vizirjem
 • Teža: 265g za S/XL, 275g za XL/XXL
 • Dimenzije: S/XL za obseg 54 - 58 cm, XL/XXL za obseg 58 - 61 cm
 • Barve: siva, črna, modra
 • preizkušeno v skladu z EN1078
OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred rolanjem, rolkanjem, kolesarjenjem. Vedno previdno rolajte, kolesarite ali rolkajte saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. Ščitniki niso namenjeni za akrobatsko ali hitrostno kotalkanje, rolanje, rolkanje. Zaščitni set ne omogoča zaščite uporabnika pred poškodbami v kolikor je hitrost med uporabo prekoračena. Zaščita je mogoča le kot osnova za lažje poškodbe, udarce v statične objekte/površine pri nizki oziroma normalni hitrosti. Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb. Otroci čelad ne smejo uporabljati pri plezanju ali drugih dejavnostih kjer obstaja možnost obešanja/zadušitve če se otrok zatakne z čelado. Lahka čelada je zasnovana le za rolanje, kotalkanje, vožnjo z kolesom. Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli