HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

nastavljiva čelada Croxer Dream Pink različne velikosti s,m

Koda: PY531MX

Nastavljiva čelada Croxer Dream izdelana v tehnologiji Mold-In, ima 6 prezračevalnih lukenj, ter gumb za nastavitev.

Nastavljiva čelada Croxer Dream ima In-mold notranji del lupine, sestavljen iz tanke plasti penastih polistirenskih kroglic, ki so med seboj močno vezane, da povečajo sposobnost absorpcije močnih udarcev. Ko takšna penasta pena absorbira energijo udarca, poruši njeno strukturo - torej naslednjega udarca ne bo več mogla absorbirati.

Opcije:
  • S (za obseg glave 52 - 54 cm)
  • M (za obseg glave 55 - 58 cm)
Lastnosti:
  • Izdelano v tehnologiji Mold-In
  • 6 prezračevalnih lukenj
  • Gumb za nastavitev
  • Teža: 240g
  • Barva: roza
OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred rolanjem, rolkanjem, kolesarjenjem. Vedno previdno rolajte, kolesarite ali rolkajte saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. Ščitniki niso namenjeni za akrobatsko ali hitrostno kotalkanje, rolanje, rolkanje. Zaščitni set ne omogoča zaščite uporabnika pred poškodbami v kolikor je hitrost med uporabo prekoračena. Zaščita je mogoča le kot osnova za lažje poškodbe, udarce v statične objekte/površine pri nizki oziroma normalni hitrosti. Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb. Otroci čelad ne smejo uporabljati pri plezanju ali drugih dejavnostih kjer obstaja možnost obešanja/zadušitve če se otrok zatakne z čelado. Lahka čelada je zasnovana le za rolanje, kotalkanje, vožnjo z kolesom. Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   PY531M PY531M nastavljiva čelada Croxer Dream Pink velikosti m 55 – 58 cm Preveri zalogo Garancija:  12 mesecev
Kol.:
15.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli