Znesek nakupa za brezplačno pošiljanje smo iz 100€ znižali na 50€.  Uporabite lahko tudi kodo za 15% popusta na izdelke, ki niso v akciji: bozicek15 in do konca tedna nakupujete ceneje.

V primeru plačila ob prevzemu plačate le provizijo za odkupnino

nastavljiva čelada Croxer Runner Blue različne velikosti XS, S , M

Koda: PY534X

Nastavljiva čelada Croxer Runner izdelana v tehnologiji Mold-In, ima 6 prezračevalnih lukenj, velcro podlogo za lažje čiščenje, ter gumb za nastavitev.

Nastavljiva čelada Croxer Runner ima In-mold notranji del lupine, sestavljen iz tanke plasti penastih polistirenskih kroglic, ki so med seboj močno vezane, da povečajo sposobnost absorpcije močnih udarcev. Ko takšna penasta pena absorbira energijo udarca, poruši njeno strukturo - torej naslednjega udarca ne bo več mogla absorbirati. Ta čelada ima velcro podlogo za lažje čiščenje

Opcije:
  • XS (za obseg glave 48 - 51 cm)
  • S (za obseg glave 52 - 54 cm)
  • M (za obseg glave 54 - 57 cm)
Lastnosti:
  • Izdelano v tehnologiji Mold-In
  • 6 prezračevalnih lukenj
  • Gumb za nastavitev
  • Teža: 240g
  • velcro podloga za lažje čiščenje
  • Barva: modra
OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred rolanjem, rolkanjem, kolesarjenjem. Vedno previdno rolajte, kolesarite ali rolkajte saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. Ščitniki niso namenjeni za akrobatsko ali hitrostno kotalkanje, rolanje, rolkanje. Zaščitni set ne omogoča zaščite uporabnika pred poškodbami v kolikor je hitrost med uporabo prekoračena. Zaščita je mogoča le kot osnova za lažje poškodbe, udarce v statične objekte/površine pri nizki oziroma normalni hitrosti. Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb. Otroci čelad ne smejo uporabljati pri plezanju ali drugih dejavnostih kjer obstaja možnost obešanja/zadušitve če se otrok zatakne z čelado. Lahka čelada je zasnovana le za rolanje, kotalkanje, vožnjo z kolesom. Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   PY534M PY534M nastavljiva čelada Croxer Runner Blue velikosti M 55-58 cm

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Garancija:  12 mesecev
Kol.:
15.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   PY534S PY534S nastavljiva čelada Croxer Runner Blue velikosti s 52 – 54 cm

Zaloga v našem skladišču: DA

Garancija:  12 mesecev
Kol.:
15.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   PY534XS PY534XS nastavljiva čelada Croxer Runner Blue velikosti xs 48 – 51 cm

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Garancija:  12 mesecev
Kol.:
15.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli