DELAVNI ČAS TOREK 16.7. 9-16h

nastavljiva čelada Croxer Silky White/Pink, velikosti XS 48-51 cm

15.00 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Garancija: 12 mesecev

Koda: PYCROX_SILK_WHXS

Nastavljiva čelada Croxer Silky izdelana v tehnologiji Mold-In, ima 6 prezračevalnih lukenj, ter gumb za nastavitev.

Dodaj med priljubljene
Nastavljiva čelada Croxer Silky ima In-mold notranji del lupine, sestavljen iz tanke plasti penastih polistirenskih kroglic, ki so med seboj močno vezane, da povečajo sposobnost absorpcije močnih udarcev. Ko takšna penasta pena absorbira energijo udarca, poruši njeno strukturo - torej naslednjega udarca ne bo več mogla absorbirati.
Lastnosti:
  • Izdelano v tehnologiji Mold-In
  • 6 prezračevalnih lukenj
  • Gumb za nastavitev
  • Teža: 240g
  • Velikost: XS (za obseg glave 48-51 cm)
  • Barva: belo mint
OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred rolanjem, rolkanjem, kolesarjenjem. Vedno previdno rolajte, kolesarite ali rolkajte saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. Ščitniki niso namenjeni za akrobatsko ali hitrostno kotalkanje, rolanje, rolkanje. Zaščitni set ne omogoča zaščite uporabnika pred poškodbami v kolikor je hitrost med uporabo prekoračena. Zaščita je mogoča le kot osnova za lažje poškodbe, udarce v statične objekte/površine pri nizki oziroma normalni hitrosti. Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb. Otroci čelad ne smejo uporabljati pri plezanju ali drugih dejavnostih kjer obstaja možnost obešanja/zadušitve če se otrok zatakne z čelado. Lahka čelada je zasnovana le za rolanje, kotalkanje, vožnjo z kolesom. Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli