HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

QW Otroška kolesarska čelada SULOV JR-RACE-G, M / 53-56 cm, roza

Redna cena :24.00 €

20.40 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: RUHELMA-RACG-M2

Sulov otroška čelada, notranja obloga EPS pena, zunanji sloj PVC, nastavljiva velikost od 53-56 cm, lahka, aerodinamična, za vožnjo z kolesom ali rolko.

Dodaj med priljubljene
Sulov otroška čelada je izdelana iz materialov, ki nudijo odlično odpornost proti udarcem, dobro blaženje sunkov, je lahka, aerodinamična, nastavljiv trak s hitrim zapiranjem, ter velcro trak vzdolž vratu. Sulov čelada je namenjena za zaščito je priporočljiva pri športih kot so: kolesarjenje, vožnja s skirojem, kotalkanje in rolkanje.
Lastnosti:
 • otroška čelada z domiselnim dizajnom in trpežno konstrukcijo
 • trajna konstrukcija, izdelana s tehnologijo Out-Mold
 • zadnja utripajoča luč
 • udobno notranje oblazinjenje
 • zelo dobro prezračevanje
 • enostavno vpenjalni sistem
 • z varnostno zaponko
 • regulacija velikosti - FIT SISTEM
 • Prezračevanje: 9 lukenj
 • Teža: 230 g
 • Velikosti: M (53-56 cm)
OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred rolanjem, rolkanjem, kolesarjenjem. Vedno previdno rolajte, kolesarite ali rolkajte saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. Ščitniki niso namenjeni za akrobatsko ali hitrostno kotalkanje, rolanje, rolkanje. Zaščitni set ne omogoča zaščite uporabnika pred poškodbami v kolikor je hitrost med uporabo prekoračena. Zaščita je mogoča le kot osnova za lažje poškodbe, udarce v statične objekte/površine pri nizki oziroma normalni hitrosti. Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb. Otroci čelad ne smejo uporabljati pri plezanju ali drugih dejavnostih kjer obstaja možnost obešanja/zadušitve če se otrok zatakne z čelado. Lahka čelada je zasnovana le za rolanje, kotalkanje, vožnjo z kolesom. Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli