Pripomočki za kolesarje kot so kolesarske rokavice, ključavnica za kolo, torba za kolo, tlačilka za kolo..

Energetsko varčen način prevoza in za nekatere najljubši del dneva. Govorimo o kolesarjenju. Ko se enkrat naučite voziti kolo, nikoli več tega ne pozabite. Res je, ampak stvari, ki jih potrebujete za na pot so pa druga pesem. Kolikrat se vam je že zgodilo, da bi si želeli, da nebi pozabili ravno tiste tlačilke ali orodja za popravilo.  Kolesarjenje vam odpira vrata v svet. Je hitrejše od hoje in vas lahko pripelje do krajev, ki jih z avtom ne morete obiskati. Da vaš izlet z kolesom ne bo imel grenkih priokusov, pa vam bomo predstavili kaj bi bilo dobro da vzamete s seboj na pot.

Najbolj pomembna je varnost na kolesu. Tudi če na pot ne vzamete ničesar, poskrbite, da bo čelada vedno na glavi. Potrebovali boste tudi zaščito pred soncem, sončna očala, kolesarske rokavice in kompakten komplet za popravilo, tlačilko in prvo pomoč. Vedno je priporočljivo, da s seboj vzamete vodo, Najlažje je, da na kolo namestite nosilec za bidon in bidon poln vode, katerega lahko napolnite tudi kasneje na poti. Ne glede na to, ali ste rekreativen kolesar, se dnevno vozite na delo ali profesionalni kolesar, ima pravšnja oprema za potovanje lahko velik vpliv na kakovost in udobje vožnje. Ne pozabite tudi na ključavnico, ki bo varovala vaše kolo medtem, ko si boste na poti ogledali kako znamenitost. Če se odpravljate na zahtevnejšo turo pa priporočamo, da s seboj vzamete  tudi set za popravilo zračnic in dodatno zračnico.

Iščete posebno darilo za strastnega kolesarja? Želite podariti lepo torbo, ki bo zadovoljila vse potrebe po mestnem kolesarjenju? Ali morda čelado, ki poveča vašo varnost v prometu? Odlično darilo je lahko tudi nahrbtnik za kolesarjenje, orodje za na pot, zvonček ali svetilka, pa tudi rokavic se bo vsak kolesar vedno razveselil.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli