CENJENE KUPCE OBVEŠČAMO, NAROČENO DOBAVLJAMO NEMOTENO, VENDAR DO PREKLICA OSEBNI OBISK V POSLOVALNICI NI MOŽEN

ČE IMATE OPCIJO IZBERITE PLAČILO PO PREDRAČUNU, da se izognete nepotrebnim osebnim kontaktom. DOSTAVE NA DOM ZAENKRAT OSTAJAJO NEMOTENE. 

DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI JE ŠE VEDNO HITRA. V VEČINI PRIMEROV  5-10 DNI OD NAROČILA

HVALA za razumevanje.  Ostanite zdravi, ostanite doma.

kolesarjenje vključuje kolesarka čelada, kolesarske rokavice, kolesarska torba, torba za kolo, torba za na okvir kolesa, ključavnica za kolo, tlačilka za kolo, odsevnikiEnergetsko varčen način prevoza in za nekatere najljubši del dneva. Govorimo o kolesarjenju. Potrebujete čelado, rokavice in ostalo zaščitno kolesarsko opremo? Pri nas najdete veliko izbiro kakovostne kolesarske opreme za odrasle in za otroke, kot so kolesarske čelade, otroške čelade, kolesarske rokavice, kolesarske tlačilke, kolesarske torbe, prtljažniki, ključavnice, kolesarske luči ter kolesarski set in sprej za popravilo in vzdrževanje kolesa. Preverite razumne in sprejemljive cene za varno kolesarjenje.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli