Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

Otroška kolesarska svetilka račka, različni modeli, naključno.

3.30 €

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Na zalogi pri dobavitelju: 54

Koda: ES39792

Utripajoča in piskajoča silikonska račka, je zabaven pripomoček za kolesa za otroke.

Dodaj med priljubljene
Vsi kolesarji, še posebej tisti manjši, bodo uživali v svetlobi Bike Duck v obliki rumene race. Po stiskanju telesa silikonska račka piska. Ob tresenju sveti utripajoče v modri in rdeči barvi. Dodatkov za raco je več: plastična čelada z odtisom risanega junaka in propeler, ki se vrti med vožnjo s kolesom, "pilotska" očala in veriga okoli vratu. S pomočjo napenjalne gumice pritrdite račko na krmilo koles in jo pritrdite s kavljem. Če nameravate raco postaviti na armaturno ploščo v avtu, boste uporabili nalepko. Kavelj za povezavo gumijastega traku in lepilne nalepke sta priložena paketu. Kolesarska lučka Duck je smešen in hkrati praktičen dodatek za popestritev notranjosti avtomobila ali otroških koles.

Slika je samo ponazoritvena. Ni mogoče izbrati določenega dizajna, izdelek pošljemo glede na trenutno stanje zaloge. Na sliki niso prikazane vse različice račk.
Lastnosti:
  • Material: silikon, PVC
  • Funkcija: utripajoča luč, hupa
  • Teža: 45 g


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli