Miklavž pri nas nakupuje  ceneje, saj pri nakupu uporabi kodo miklavz15  :)  Kodo lahko uporabiš tudi ti in pridobiš 15% popusta na vse* 

*Iz akcije so izvzeti že znižani izdelki, koda je aktivna do 6.12.

Kolesarske rokavice za odrasle in otroke tudi z gelom

Dodatna oprema kot so rokavice dobro poskrbijo za udobje na kolesu. Rokavice ščitijo vaše roke pripomorejo k boljšem oprijemu ter absorbirajo vibracije. 


Pri izbiri kolesarskih rokavic morate upoštevati namen ter čas ko jih boste uporabljali. Zagrizeni kolesarji imajo v garderobi različne rokavice, ki jih lahko izbirajo glede na vreme in vrsto kolesarjenja. Če ne želite zapraviti veliko si izberite takšne, ki so bolj univerzalne.


s prsti ali brez?

Za večino cestnih kolesarjev rokavice s pol prsta dodajo oprijem in udobje vožnji. Za gorsko kolesarjenje ali off road bo boljša izbira s celotnimi prsti, ki zagotavljajo večjo zaščito v primeru nesreče ter nudi boljšo zaščito v hladnem vremenu.


Z gelom ali brez?

Rokavice so na voljo z oblazinjenjem in brez njega. Oblazinjenje dlani pomaga absorbirati vibracije in porazdeliti pritisk,  kar je ugodno na dolgi vožnji ali po grobem terenu. Močno poveča udobje in odpravi mravljinčenje ali otrplost.  Oblazinjenje je lahko iz pene, gela ali kombinacije obeh ter zviša ceno rokavic v primerjavi s tistimi brez. Gel v primerjavi s peno ponuja boljše udobje  in ga najdemo v kolesarskih rokavicah višjega cenovnega razreda


Materiali

Material in kakovost materiala vpliva na ceno, prileganje, udobje in dolgo življenjsko dobo. Na rokavice se prenaša veliko trenja, vendar je bolje, da vaše rokavice sprejmejo trenje namesto rok - četudi to pomeni, da jih boste morali hitro zamenjati. Številne rokavice so izdelane iz kombinacije materialov, kot so usnje, flis, mrežica in druge sintetike. Pogosto so oblikovane z usnjenimi dlanmi in mrežnimi hrbti. Ta kombinacija ponuja lepo kombinacijo zmogljivosti, prilagodljivosti in ugodno ceno. Pri izbiri je najpomembneje najti rokavico, ki se dobro prilega - ne prevelika, ne premajhna.


Rokavice za hladno vreme

Take rokavice so izolirane in zagotavljajo vse zgoraj opisane prednosti skupaj z izolacijskimi lastnostmi. S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli