Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

Kolesarske torbe

Ne glede zakaj uporabljate kolo, boste hitro potrebovali način za prevoz stvari, od majhnega kompleta za popravilo do opreme za kampiranje. Nahrbtnik je dober za krajša potovanja, toda za daljšo vožnjo so boljše košare in torbe, ki se prilegajo vašemu kolesu.


Značilnosti kolesarske torbe

Dostopnost med vožnjo- Torbe za na krmilo so bolj dostopne kot trikotne ali sedežne torbe, zato so boljša izbira za majhne, pogosto uporabljene predmete.


Vodoodpornost- Če ste kolesar, ki se ne ustraši dežja in pršenja, izberite torbo ki bo vodoodporna oziroma vodotesna. Vodotesne torbe so narejene iz gumiranega materiala, da se vsebina ohrani suha tudi v nalivu.


Če boste kolo pustili na javnem mestu, boste verjetno želeli s seboj vzeti svojo opremo. Poiščite takšno s hitro pritrdilnim nosilcem in ne zaponkami ali jermeni.


torbe za na prtljažnik

ponujajo prostorno shrambo, zaščito pred dežjem in imajo možnost hitrega odklopa s stojala na kolesu, da lahko svojo opremo vzamete s seboj. Pritrdijo se s preprostim sistemom vzmetnih kavljev, sponk ali elastičnih vrvic. Na voljo so posamezno ali v paru in so zasnovani posebej za sprednja ali zadnja stojala. Majhni predmeti se hitro izgubijo v velikih torbah, zato razmislite o uporabi dodatnih vrečk za stvari. Pri taki torbi je pomembno da se vam peta nebo zadevala ob torbo ko boste vrteli pedale.


torbe za pod sedež

So najboljše za nošenje majhnih predmetov, kot so orodje, zračnice, kompletov za popravila pnevmatik ali energijskih ploščic. Običajno se pritrdi na sedež. Večji modeli lahko nosijo nekaj dodatnih predmetov. Naj bo stalno pritrjena na kolo, da ne boste nikoli od doma odšli brez najnujnejših stvari.


Torbe za na krmilo

Je odlična za nošenje pogosto uporabljenih predmetov, kot so fotoaparat, zaščita pred soncem in prigrizki. Pritrdi se na krmilo z objemkami ali jermeni. Ponuja lažji dostop. Nekateri modeli imajo na vrhu prozoren žep za mobitel navigacijo ali zemljevid - priljubljena izbira med turističnimi kolesarji. Pri nameščanju bodite pozorni da torba ne ovira upravljanja krmila in zavor.


trikotne torbe za na okvir
Najboljše za shranjevanje hrane in orodja na dosegu roke.

Pozor: Prepričajte se, da so vaše torbe varno pritrjene na vaše kolo. Tovori, ki niso zavarovani, se lahko med vožnjo nepričakovano premaknejo in povzročijo izgubo nadzora.Razvrsti po:

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli