OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

Podsedežna torba za kolo B-SOUL 1.0

13.89 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES39044

Podsedežna torba za kolo B-SOUL 1.0 je praktična kolesarska torba, izdelana iz nepremočljivega materiala, dimenzij 20 x 8,5 x 12 cm, namenjena shranjevanju osnovne opreme.

Dodaj med priljubljene
Za vaše kolesarske dodatke, kot so na primer rokavice in komplet za popravilo, ali za osebne potrebe je B-SOUL izdelal sedežno torbo1.0. Podsedežna torba za kolo B-SOUL 1.0 je izdelana iz tkanine, odporne na dež, z enim glavnim žepom na zadrgo, ki se lahko razširi, in enim mrežnim žepom za majhne dodatke. Torej sedežne torbe ni mogoče popolnoma namočiti, ko vas zaradi uporabljenega materiala in namestitve pod sedežem zajame dež. Dimenzije sedežne torbe so 17 x 8,5 x 12 cm, v razširjeni obliki pa 20 x 8,5 x 12 cm. Seat 1.0 s težo 145 g ponuja približno 1 litrski prostor. Enostavno jo namestite ali odstranite pod sedežem ali na sprednji ročici z enim ježkom in dvema jermenoma.
Lastnosti:
  • iz tkanine, odporne na dež
  • 1 glavni predal na zadrgo
  • 1 mrežasti žep
  • Dimenzije: 17 x 8,5 x 12 cm, v razširjeni obliki pa 20 x 8,5 x 12 cm
  • Prostornina: 1 l
  • Teža:145 g, 


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli