OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

Prtljažniki za koloZadnji nosilci oziroma prtljažniki se nahajajo nad zadnjim kolesom. So pogostejši od sprednjih in enostavni za namestitev, uporabo in koristni za prenašanje tovora.

Zadnje prtljažnike je nekoliko lažje namestiti in odstraniti, vendar so manj trpežni, ker niso nameščeni na okvir. Ti prtljažniki ne morejo prenašati težkih tovorov, zato morajo biti omejeni na lahek tovor. Običajno se uporabljajo skupaj z manjšimi torbami, tovornimi mrežami in jermeni. Nosilci prenesejo nekje med 10-15 kilogrami obremenitve.

Zadnji prtljažniki pritrjeni z vijaki so veliko bolj robustni, in so sposobni prenašati veliko večje obremenitve. So daleč najpogostejši slog nosilcev, ki jih lahko kupimo že nameščene v kompletu z kolesom.

Kako namestiti zadnji prtljažnik za kolo
Postopek namestitve je odvisen od same zasnove. Če imate opravka z klasičnim nosilcem, je namestitev dokaj hitra in enostavna. Večina se pritrdi na sedežni drog z objemko z 2-4 vijaki. Preprosto odstranite vijake, namestite objemke in privijte vijake. Prepričajte se, da je stojalo dobro pritrjeno na sedežno oporo.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli