Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

kolesarska tlačilka za domačo uporabo in za na potPriporočamo, da ima vsak kolesar dve kolesarski tlačilki, eno mini izvedbo za na pot za nujno popravilo praznih gum in drugo za za doma ki je večja talna tlačilka. Dobra talna tlačilka z vgrajenim manometrom olajša preverjanje in dodajanje tlaka. Pri nakupu tlačilke je pomembno, katero vrsto zračnic uporabljate.

bikepumps valves 03 p
Standardni tipi ventilov sta Schrader in Presta

Schraderjevi ventili so enaki avtomobilskih . Ti ventili se uporabljajo bolj na hibridnih in otroških kolesih. Presta ventili, ki jih najdemo na pogosteje na cestnih in terenskih kolesih, so daljši in tanjši ter imajo navojno konico, ki jo je treba odpreti, da se napihne (obrne v nasprotni smeri urnega kazalca). Če imate kolo z obema tipoma , boste kupili talno tlačilko, ki ustreza obema.

bikepumps pumpheads 03 pTalne tlačilke
je učinkovitejši način za polnjenje pnevmatik. Pnevmatike bodo hitro napolnjene in pogosto imajo tudi prikaz tlaka na manometru. Cevi na tlačilkah so dolge, da olajšajo napihovanje gum, tudi če je kolo na stojalu za popravilo.

Mini in okvirne tlačilke
Okvirne in mini tlačilke zagotavljajo, da pridete domov, tudi če vam med vožnjo pušča pnevmatika. Okvirne tlačilke so daljše od mini in zahtevajo včeč prostora na kolesu. Nekatere so z vzmetjo in se prilegajo med okvirne cevi, druge so opremljene z nosilci, ki so nameščeni na okvir. Edina slabost mini tlačilk je, da pogosto zahtevajo preveč napora, da dosežejo ustrezen tlak v pnevmatikah, vendar boste lahko končali vožnjo.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli