OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

Blatniki MERCO 1.0 , polipropilen, sprednji 35 x 9 cm, zadnji 45 x 9.5 cm

4.20 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 32

Koda: ES39776

Set kolesnih blatnikov iz lahkega in trpežnega polipropilena. Enostavna namestitev, spredaj 35 x 9 cm, zadaj 45 x 9,5 cm.

Dodaj med priljubljene
Ko vozite kolo, opremljeno z blatniki Shield 1.0, vam ni treba preveč skrbeti za mokre in umazane hrbte. Par blatnikov Shield 1.0 lahko učinkovito prepreči uhajanje umazanije z zadnjih in prednjih koles, tako da boste med vožnjo in po njej vi in vaše kolo ostali čisti. Blatniki so združljivi z večino sodobnih koles. Ščitniki blatnika so bili razviti za skoraj vsako kolo s premerom koles od 56 do 66 cm in širino pnevmatik od 3,5 do 6 cm. Vzdržljivi, a lahki blatniki so izdelani iz polipropilena (PP). Dolžina sprednjega blatnika je 35 cm s širino 9 cm, zadnja pa je 45 cm s širino 9,5 cm. Namestitev je enostavna in traja nekaj minut. Za namestitev blatnikov Shield 1.0 potrebujete le izvijač Phillips in ključ št. 10. Za pritrditev sprednjega blatnika se prepričajte, da ima sprednja vilica ustrezno luknjo, v katero je mogoče namestiti blatnik.
Lastnosti:
  • Material: polipropilen
  • Velikost: Spredaj 35 x 9 cm, zadaj 45 x 9,5 cm
  • Za premer koles: 56 do 66 cm
  • Za širino pnevmatik: od 3,5 do 6 cm


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli