OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

multifunkcijski nož

22.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES39902

Večnamenski nož s kleščami, odpiračem za steklenice in konzerve ter izvijačem z 9 različnimi nastavki. Vključno s praktičnim etuijem za pas.

Dodaj med priljubljene
Večnamenske klešče Plier Multi bodo razveselile vse mojstre, pohodnike in ljubitelje kampiranja. Klešče Plier Multi so narejene iz kombinacije nerjavečega jekla in aluminija. Velikost klešč v zaprtem stanju je 11 cm, širina pa 2 cm, teža približno 220 g. Ročaj večnamenskih klešč skriva številne funkcije, za katere je zagotovljeno, da jih boste lahko uporabljali doma in med kampiranjem. Poleg klešč ponuja še nož z dolžino rezila 7 cm, odpirač za steklenice in konzerve, izvijač in 9-bitni nastavek, ki ga lahko spremenite po potrebi. Večnamenski nož s kleščami je dobavljen v praktičnem tekstilnem ohišju z možnostjo pritrditve na pas za hlače ali na različne ročaje na nahrbtniku.

Izdelek je namenjen osebam, starejšim od 18 let.
Lastnosti:
  • Material: nerjaveče jeklo in aluminij
  • Velikost v zaprtem stanju: 11 cm,
  • Širina: 2 cm,
  • Teža: približno 220 g


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli